Counter Strike

Visszakaptuk az FPS-ünket! Az új UPDATE kijavítja, amit a Windows elrontott

metabro - 5 éve

Amit a legutóbbi Windows frissítés elrontott, azt most a CS:GO fejlesztők hozzák helyre.

A legutóbbi Windows frissítés után szinte egy emberként kezdtek panaszkodni a CS:GO játékosok. Az "1903"-as UPDATE után ugyanis drasztikusan lecsökkent FPS számokról és folyamatosan laggoló szerverekről számolt be a közösség. És bár a CS:GO nem tudja tökéletesen helyre hozni, amit az operációs rendszer bekavar, azért a fejlesztők megpróbálták.

A legfrissebb CS:GO újítások között ugyanis kaptunk pár kompatibilitást és stabilitást segítő frissítést, ami az első beszámolók szerint sikeresen visszahozott valamit az elbukott FPS értékekből.

A növekvő FPS mellett további jó hír, hogy az egyik hibás CT modell fejét is kijavították végre. Így az FBI karakter arcán mostantól már nem látunk keresztül. Igen, eddig átlátszó volt. Igen, a feje. A frissítés mérete kb 10 MB csupán, de reméljük sok ember eltűnt FPS-ét hozza majd vissza.

A legjobb hír viszont továbbra is az, hogy idén már rendszeressé váltak az apróbb hibákat megoldó frissítések. Csak hogy számokkal is érzékeltessük, mennyi UPDATE jön ki mostanában kiszámoltuk,

az elmúlt 50 napban 14 UPDATE érkezett!

Vagyis átlagosan 3-4 naponta kijavítanak valamit a fejlesztők, amit aztán a játékba is bekerül egyből.

Csak így tovább, és persze köszönjük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva