Counter Strike

Egy nappal a meccs előtt még nincs ötödik a Nice Gaming playoff rangadójára

metabro - 5 éve

Nagy lehetőség előtt állnak a magyar csapatok, de egyre több az intő jel körülöttük.

A NiceGaming ma este 8-kor készül lejátszani első rájátszásbeli meccsét a Winners League Main divíziójának második szezonjában. Korábban neccesen, de összejött nekik a továbbjutás, most a legjobb 32-ben, egy egyenes kieséses ágrajzon kell megmutatniuk a tudásuk. Ahhoz, hogy pénzt is nyerjenek, legalább a legjobb 8 közé be kell kerülniük. A top5-8 250$-t, a top3-4 700$-t, a második hely 1200$-t, míg az első hely 2500$-t fizet.

Vagyis legalább 2 ellenfelet le kell győzni a biztos pénzdíjért. 

Az ellenfél a spanyol EXILE csapata lesz, akik meg kell hagyni, elég erősek. Az Arctic korábbi lineupjáról beszélünk, akik az ESEA Advanced divíziójában játszanak, mint a Salamander Gaming. A csapatkapitány Sebi ugyan bizakodó a meccs előtt, de időközben akadt egy elég nagy probléma:

Nincs még fix ötödik, aki játszani fog a meccsen.

Diablóval tolták végig a csoportköröket, de neki munka miatt már nem alkalmas a játék, a cikk megírásakor még nincs meg az ötödik játékos. Eddig hussaR-ral gyakoroltak sokat, de ő a FACEIT bannja miatt nem játszhat a meccsen. A találkozó este 8-tól kezdődik, a Metabro.hu hivatalos Twitch csatornáján tudtok szurkolni a csapatnak!

Ezek után persze a pénteki nap sem marad azonban magyar meccs nélkül, az oszlásban lévő ex-HoP eSport 14-én este 19:00-tól fog összecsapni a dán INUDADE E-SPORT együttesével, szintén közvetítjük őket. Sajnos a srácok már nem nagyon gyakorolnak együtt, a folyamatban levő kupákat még letolják, de utána homályos a jövő. Kory posztja szerintünk tökéletesen összefoglalja a helyzetet. Reménykedni azért persze még szabad, sőt kell is!

 

Nare, nagyon rég posztoltam de most itt az ideje. A teammel kb mar 1 honapja nem praccoltunk, kvalikra is alig jarunk,…

Posted by Kory on Tuesday, June 11, 2019

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva