Counter Strike

“A csalódottság enyhe kifejezés” – még a Minorra se jutott ki a Cloud9, rip Major

metabro - 5 éve

2018-ban még Major győztesek voltak, 2019-ben viszont még az NA Minorra se kerültek be.

Elképesztő hullámvölgybe került a Cloud9, a 2018-as ELEAGUE Major bajnoka. Az akkori csapat szó szerint a világ legjobbjaként ünnepelt Bostonban, most viszont szégyen szemre csúfos kudarc érte őket a Minor selejtezőn.

Igen jól látjátok, már a Minorra se jutott ki a Cloud9, elbuktak a kvali szakaszban.

Az észak-amerikai Minor zárt kvalijába meghívással került be a CLoud9, az elmúlt évek eredményeire való tekintettel. Azonban már az első körben kiderült, ez már régen nem ugyanaz a csapat. Már a nyitó meccsen kikaptak a New Identity együttesétől 2:1-re, majd alsó ágom a The Quest is elverte őket. Nagyon megalázó, sima 2:0-val.

Természetesen hatalmas volt a csalódás a csapaton belül, autimatic szerint nincs rá szó, mennyire rosszul érzi most magát az együttes.

Autimatic ugyanis tavaly még a Major győztes lineup tagja volt, RUSH-sal együtt. Stewie, Skadoodle és tarik helyett viszont mostanra már cajunb, golden és vice alkotja az ötöst, ami látványosan gyengébb szerepléssel is jár.

Autimatic helyzete egyébként különösen érdekes, hiszen a MIBR nemrég elárulta, tarik helyett őt akarták ötödiknek, de nemet mondott. Maradni akart a C9 csapatánál, akiknek karrierét köszönhette. Ha azonban így halad a csapat, lassan autimatic is el fog gondolkozni a váltáson, ez egészen biztos…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva