Counter Strike

Az ex-HoP és a Salamander is győzni tudott a saját ESEA meccsén tegnap

metabro - 5 éve

Nagyot játszottak a mieink tegnap este.

A dán Boys Brigade ellen játszott tegnap a Salamander Gaming az ESEA Advanced divízióban. A győzelem kellett, mint egy falat kenyér, ugyanis a mérkőzés előtt 5 győzelemmel, és 7 vereséggel állt a magyar csapat, ami nem túl jó, az ex-HoP 6:5-re állt a saját meccse előtt. Boditóék nagyon simán nyerték a meccsüket, 16:5-re. Már csak 3 mérkőzésük van hátra a ligában, azalatt kell bebiztosítani a playoffba jutást, ehhez a legjobb 32 csapat közé kell kerülniük.

Jelenleg a 35. helyen állnak, simán meglehet.

Megkérdeztük bzt-t is a találkozóról:

"A szerdai ex-aaa meccs után éreztük, hogy a CT side-dal ne, lehet gondunk, és próbáltuk ugyanazokat a dolgokat csinálni a mostani ellenfelünkkel is. Sikerültek is, szinte az összes fightból mi jöttünk ki jól. T oldalon hozták az első kört és a kötelezőt, de aztán a fegyveres körökben felül tudtunk kerekedni rajtuk. Köszönjük a támogatást mindenkitől, reméljük az utolsó 3 mérkőzésünket is meg tudjuk nyerni, és akkor sikerülhet biztosan a playoff. 2 győzelemmel csak ha a többi csapatnak is rossz lesz a mérlege, de a ligából már nem eshetünk ki. Sajnos az elejét elrontottuk, becsúszott pár olyan loss, ami simán elkerülhető lett volna." – mesélt a tegnapról és a következő meccsekről bzt. 

Az este másik meccsét az ex-HoP játszotta a szintén dán Amush ellen. Mivel a csapat már nem gyakorol együtt, elég lazára vették a játékot, ennek ellenére 16:14-re meglett a győzelem. Ők ezzel 7 győzelemmel és 5 vereséggel állnak a 19. helyen. Nekik is 3 összecsapás van hátra, 2 győzelemmel simán megvan a rájátszás. crazyd33R adott helyzetjelentést:

"Egy kicsit lazulósabban játszottunk, de így is meg tudtunk verni egy nem rossz csapatot. Playoffba legalább el kéne jutni, onnantól pedig bármi megtörténhet. Egy MDL spot akkor sem lenne rossz, ha jelenleg a csapat nincs egyben." – klasszikus crazyd33R nyiltakozat. 

Sok sikert kívánunk a csapatoknak, reméljük sokáig jutnak a rájátszásban! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva