Counter Strike

Felemás hétvégét zártak a magyarok ESEA-n, még senkinek sincs meg a fix rájátszás

metabro - 5 éve

Még mindig nincs fix magyar csapat az ESEA Advanced playoffban.

Hajrában van az ESEA Advanced 31. szezonja, de a rájátszásban nem fix, hogy lesz magyar együttes. Tegnap délután a Salamander a bolgár Bpro ellen játszott, akik alaposan helyben hagyták a mieinket, 16:8-ra győztek Nuke-on. Ezzel a Salamander 6 győzelemmel és 8 vereséggel áll a 39. helyen. A playoffba a legjobb 32 csapat kerül majd be. Van még hátra két meccsük, ha mindkettőt megnyerik, meglehet még a bejutás.

Az ex-HoP-nak jól indult a tegnap este, majd nagyon keserű véget ért. Az első mérkőzésüket az Endpoint ellen vívták, 16:9-re győzték le őket Mirage-on, úgy látszott nagyon jó formában van a csapat, bár volt egy kabaréba illő botlásuk:

A nap zárásaként a dán Ambush ellen nyomtak egy meccset Dust2-n. Az első félidőt 8:7-re nyerték a mieink, majd egészen 15:8-ig meneteltek, amikor is a dánok megtáltosodtak, és hosszabbításra húzták a játékot. Hosszabbításban T oldalon kezdtek, és mindhárom kört elhozták. A térfélcsere után a mieink lehoztak kettőt T-ben, a harmadikat már nem sikerült nekik, így 17:19-re kikaptak. Nagyon idegesítő játékot játszott az ellenfél, egy idő után pedig egyszerűen a morális fölény dominált, nagyon elkapta őket a gépszíj. Megkérdeztük a kicsit sem kiégett markkot a tegnapról:

"Az Endpoint volt előtte Mirage-on, T-ben kezdtünk, jött egy laza 9:6-os half, utána CT-ben megint hoztuk a pisztolyt, végül 16:9-re lezártuk, elég könnyű meccs volt. Crazyd33R, de főleg torzsi nagyot mentek a meccsen. Utána jött az Ambush, 8:7-tel fordultunk T-ből CT-be, védekező oldalon végig hoztuk a köröket, utána meg 15:8-ról buktuk a meccset 😀 Kory 40 fraget rakott, a saját hibáinkból lossoltuk, meg is látszik, hogy nem játszunk együtt egyáltalán, csak official meccseket. 

Az ex-HoP 8:6-ra áll a 14. helyen, ha nyernek még egyet akkor biztos a rájátszás. De kis szerencsével még így is meglehet még. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva