Counter Strike

Napi retro: Ő az a kétszeres WCG győztes magyar játékos, aki Lady Gagának dolgozik

metabro - 5 éve

Egy igazi szupersztárt leplezett le a TV2 stábja.

Egy igazi szupersztárt leplezett le a TV2 stábja.

Ezúttal egy kuriózummal készültünk, amire az idősebb generáció nagyobb eséllyel emlékszik, ugyanis 9 éve adta le a TV2 Ifj. Vezekényi László riportját, ami inkább egy paródiába illene. Sajnos azóta sem tudtuk meg, hogy az ekkor még ifjú játékos csupán egy médiahekket hajtott-e végre vagy pedig teljesen komolyan gondolt mindent, de nem is ez számít igazán, hiszen a videóval egy országot derített jobb kedvre.

László elmondása szerint nagyon ügyes Counter-Strike játékos, aki a baráti nyomásra elindult a WCG-n (ez annak idején a Major kaliberű eseménynek számított), ahol hamar kiderült, hogy mennyire tehetséges, hiszen megnyerte a versenyt, azt nem lehet tudni, hogy egyedül volt-e a csapatban, de ez részletkérdés, hiszen kétszer is megnyerte a tornát. 

"Itt kétfajta nyeremény volt: lehetett választani egy bizonyos pénzösszeget vagy két profi programot és én a profi programokat választottam inkább"

Ezt követően László beletanult a videóvágásba, amit olyan szintre emelt, hogy még Lady Gaga menedzsmentje is felfigyelt a remek munkáira, így megkérték, hogy dolgozzon a világsztárnak, amire László rábólintott. Ezt követően pedig a nevét mindenki megismerte Hollywoodban, hiszen producerek is elkezdték zaklatni különböző forgatókönyv ötletekkel, de ebbe már inkább nem folyt bele. 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva