Counter Strike

Rossz vétó után 2:0-ra verték a SEC elődöntőben a Budapest Five-ot

metabro - 5 éve

Nem jött össze az újabb bravúr bravúr, tegnap este elbukta elődöntőjét a BP5.

Korábban egy hajszálon múlt, hogy meglegyen a SEC rájátszás a Budapest Five-nak, de az a bravúr végül összejött. Ennek örömére megkapták a torna legkeményebb csapatát, a szerb BLUEJAYS esports együttesét, akik a csoport kör során tizennégy pályából csupán kettőt veszítettek, a mieinket is könnyen verték el.

Sajnos a történelem megismételte önmagát, ismét 0:2-re kapott ki a Budapest Five.

Már a map-pool is igencsak érdekes volt. A BP5 Dust2-t választotta, majd a szerbek Vertigót pickelték, ezzel alaposan meglepve a magyar csapatot és a szurkolókat is. Harmadik mapnak Train érkezett, de ezekkel a mapokkal már az is szép lett volna, ha idáig eljutnak. Gabesson később elmondta, egyáltalán nem ez a forgatókönyv volt a fejükben. Nem számoltak a Vertigóval, mivel a BLUEJAYS csupán egyszer játszott rajta, sokkal inkább egy Dust2, Train, Mirage-ra készültek fejben. A hideg zuhany után már nehezebb dolga lehetett a srácoknak, ugyanis a Budapest Five még nem játszott soha együtt Vertigón. Bár D2 saját pálya volt, illetve alaposan felkészültek a srácok, végül 16:8-ra ott is az ellenfél nyert, a szinte bukhatatlan afterplant szitukat nem tudta megtartani a csapat.

Vertigón ők kezdtek az előnytelenebb oldalon, CT-ben. 8:1-re elhúztak a szerbek, majd megtáltosodott a BP5 és 8:7-ig visszahozták a félidőt, a T oldal azonban teljesen reménytelen volt számukra. 8:16-ra elbukták a második mapot, ezzel pedig a találkozót és a SEC győzelemről szőtt álmokat is.

Van még hátra egy bronzmeccse a srácoknak, a FATE-Bpro vesztese ellen kell majd játszaniuk. Ha azt megnyerik, 600€-t tehetnek zsebre, vereség esetén 400€-t nyernek a negyedik hellyel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva