Counter Strike

hussaR megérkezett az új szupercsapatával, kettőt haldoklót forgatott szét hozzá

metabro - 5 éve

Új reménysugár csillan a magyar scene-ben?

Két hónapja, hogy hussaR kilépet a HoP eSport-ból, a csapat pedig mostanra szétesett. Nem gyakorolnak együtt a srácok egy ideje, a kötelező meccseiket még lenyomják együtt, de ennyi, vége van. Több oka van, kezdve a motiváció hiánytól az organizációval való kapcsolat megromlásán át, idő- és motiváció hiány, sorolhatnánk. Ezzel párhuzamosan hussaR belépett a NiceGaming-be, ahol pár kisebb eredmény összejött, de nem tűnt az igazinak. Az utóbbi időben pedig felröppentek olyan pletykák, hogy a fenti két széteső együttesből kovácsolna egy erős csapatot Bence, a felállás a következő:

  • hussaR
  • kory
  • torzsi
  • markk
  • Arbie

A mag tulajdonképpen az ex-HoP, 4-en korábban régóta játszottak együtt, mielőtt ki nem lépett a csapatból hussaR. Elmesélte, hogy jött össze ez az egész:

"A Nice Gaminggel sokat gyakoroltunk, készültünk. Aztán amikor szétment a HoP, torzsi kérdezte, hogy lesz-e valami. Beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy kory, torzsi és én vagyunk eddig fixen, szóval 2 embert kellett keresni magunk mellé. Sok név felmerült, külföldiek is. Végül markk úgy döntött, hogy ő is csatlakozna hozzánk. A szerepköröket tekintve 2 entry és az AWP már meg volt, szóval support játékost kerestünk. Így esett a választás Arbie-ra, mivel nekem nagyon megtetszett, hogy motivált és rengeteget demózik. Ezek a dolgok pedig mind kellenek ahhoz, hogy a csapat érdemben tudjon fejlődni." – összegezte a csapat megalakulását.

Megkérdeztük a szervezet vezetőjét is, hogy mit gondol az új csapatról:

"Nagyobb ambícióink vannak, mint amit az eddigi felállásokkal el tudtunk érni. A szervezeti háttér bizonyosan nem a legjobb (a fizetett játékosok csapataival összevetve), mégis a mi előnyünk a többi kisebb orggal szemben a megbízhatóság. Sosem volt hitegetés, sosem volt mézesmadzag. Nem hitettünk el semmi olyasmit, amit ne tudtunk volna teljesíteni, amit megígértünk, mindig összehoztuk. Ezt a (financiális) hátrányunkat pedig az erőforrások meg nem osztásával kompenzáljuk. Nincs 10 squadunk, csak azok, akikben tényleg hiszünk is. Talán a stabil háttér az, ami össze hozott minket. 

Az ESEA szezont lejátsszák a srácok az eddigi felállásokkal, markk pedig érettségizik, ezért július közepén szeretnénk rákapcsolni, és megkezdeni az intenzív felkészülést bootcamppel stb… Épp ezért a hivatalos bemutatkozó mérkőzés teljesen tiszta még." – mesélt az organizáció CEO-ja. 

Sok konkrétumot nem említett a szervezet vezetője, de bízzunk benne, hogy ezúttal összejön minden. Sajnos a Minor kvalik kiesnek, mivel hussaR-nak és torzsinak van VAC banos accountja, viszont a beletett munka és a hozzáállás ritkaságszámba megy itthon. Sok sikert kívánunk a srácoknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva