Counter Strike

Letesztelték, scope nélkül kb használhatatlan lett a nerfelt AUG

metabro - 5 éve

Lényegében a FAMAS pontosságával ér fel a scope nélküli AUG.

Mivel az utóbbi időben szinte már állandó sírás ment az AUG erőssége miatt, a Valve komoly nerfre szánta el magát. Az AUG tüzelési sebességét és scope nélküli pontosságát egyszerre nerfelték.

A tüzelési sebesség apró lassításával még nincs olyan nagy baj. Ha megnézitek az alábbi videót tisztán látszik a különbség. Míg a régi AUG kilőtte mind a 30 golyót a tárból 3 másodperc alatt, ugyanennyi idő alatt az új csak 28-at szór ki magából. A játékon belüli statisztikák nyelvén élve 11-es firerate helyett már csak 10-es van az AUG-nak.

A scope nélküli pontosság viszont brutálisan bedőlt. One tap stílusban lövöldözve az M4A4, M4A1-S, AUG és AK-47 négyesből (balról jobbra) tisztán látszik, melyik szór legpontatlanabbul.

Az alábbi képen pedig megfigyelhetjük a FAMAS, az AUG és az M4 pontosságát, pötyögtetett lövés esetén. A legpontosabban az M4 képes rá, utána viszont még a FAMAS is pontosabb, mint a scope nélküli AUG.

A nerfet azzal indokolták, hogy egy közelítős fegyvernél ez a minimum! Scope nélkül legyen pontatlan, scope-olva viszont halál precíz. Nos, az AUG esetében mostantól ez tényleg így van.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva