Counter Strike

Még a Major előtt cserélhet a NiP, dennis helyett fiatal titán érkezik

metabro - 5 éve

A mindig jól értesült DeKay ezúttal a nindzsákról szállított friss infókat.

A mindig jól értesült DeKay ezúttal a nindzsákról szállított friss infókat. Vészesen közeledik a Major névsorok leadási határideje, a csapatoknak már csak egy hetük van, ha változtatni akarnak. A június végén leadott névsortól aztán már nem lehet eltérni a Major alatt, maximum a coach-nak leadott játékos ugorhat be, ha baj van.

A legfrissebb hírek szerint a NiP erősen gondolkodik is a lehetőségen, és lecserélné dennis-t még a Major előtt.

A közösség persze egyből vad fantáziálásokba kezdett a lehetséges utódról, a legtöbben flushát és KRiMZ-t látnák szívesen a csapatban. Vannak persze, akik inkább a fiataloknak szavaznának bizalmat, és nagyon úgy tűnik, a végén nekik lesz igazuk.

DeKay információi szerint ugyanis a 17 éves Plopski a legesélyesebb arra, hogy a NiP új ötödike legyen. A jelenleg Team Ancients színeiben versenyző svéd tininek ugyanakkor nem kellene annyira sietnie az igazolással, pont az említett Major miatt.

A szabály ugyanis úgy szól, Major tornára csak olyan játékost igazolhatnak a csapatok, aki nem játszott más együttesben a Minoron, vagy a Minor zárt kvalin. Nos, ezt Plopski ugyebár már megszegte, amikor a Closed kvalin pályára lépett az Ancients tagjaként.

Vagyis a NiP hiába igazolná le, a Major alatt még nem játszhatna a csapattal.

Elég felesleges cserének tűnik tehát a dolog, elhamarkodott és rosszul időzített. Ha a Major alatt úgysem játszhat a csapattal, felesleges előbb bejelenteni. Ha tényleg le szeretnék igazolni elég, ha megállapodnak vele és majd a Major után bejelentik. De azt is nehezen tudjuk elképzelni, hogy Plopski után tömegével kapkodnának a nagy csapatok, és ennyire le kellene foglalni mások elől.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva