Counter Strike

Kikapott a BP5 a bolgár Bpro-tól, végül negyedikek lettek a SEC 9. szezonjában

metabro - 5 éve

Nem jött össze a harmadik hely sem., pedig szépen indult a meccs.

Az ESL SEC 9. szezonjára nem fognak boldogan visszamlékezni a BP5-ös srácok. Éppenhogy bejutottak playoffba, majd az első meccsen egy elszámolt vétó után 0:2-re veri őket az ellenfél. 

Tegnap este pedig lejátszották a bronzmeccset a bolgár Bpro ellen, ami szintén nem úgy sikerült, ahogy azt a csapat és a szurkolók szerették volna. A mérkőzés nagyon jól indult, Mirage-on gond nélkül dübörgött a csapat, saját pick, kötelező is volt elhozni. 9:6-ra megnyerték az első félidőt, végül 16:9-re nyerték a pályát.

A következő mapot a bolgárok választották, Train volt az. Bár az első három kör könnyen a mieinké volt, végül 6-ot tudtak támadni az első félidőben, ami voltaképpen nem rossz. A Bpro azonban nagyon komolyan támadott, a BP5 csupán egyet tudott védeni, lehetetlen volt megállítani bolgár gépezetet, végül 16:7-re nyerte a saját választását a Bpro.

Így fordult tehát a meccs az utolsó, mindent eldöntő pályára, Infernóra. Itt CT-ben kezdtek a magyarok, 4 kört tudtak védeni. 4:13-nál azonban megtáltosodtak a mieink, és betámadtak 8 kört zsinórban, ezzel már majdnem egyenlítettek, 12:13 volt az állás. Ám a bolgárok felálltak a padlóról, és három gyors körrel lezárták a meccset.

Zix nagyon kemény formában volt, mindent beadott neki a játék, nagyon érezte a mérkőzést. A BP5-ből fleavnek volt kiemelkedő a teljesítménye, de ez nem volt elég a győzelemhez. A Bpro így 600€-t, a Budapest Five pedig 400€-t nyert a mérkőzésen. 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva