Counter Strike

Késelés, üvöltés és beégés: ilyen az, amikor egy Fortnite pro kipróbálja magát CS:GO-ban

metabro - 5 éve

TSM Myth vélhetően nincs hozzászokva, hogy ennyire bealázzák egy random meccsen.

TSM Myth karrierét reméljük senkinek sem kell külön bemutatni. Amilyen gyorsan a Fortnite berobbant, Myth karriere is olyan sebességgel ívelt felfelé. Twitch-en már átlépte az 5 millió követőt, a legnagyobb versenyek állandó résztvevője. Tavaly kb 15 millió forint zsebpénzt szerzett csak a meghívásos versenyeken.

A hétvégi VB-selejtezőn azonban nem sikerült legjobb formáját hoznia, így számára kudarccal zárult a legutóbbi kvali. Csalódottságát pedig egy teljesen más játékon próbálta meg levezetni, ezért életében először kipróbálta a CS:GO-t!

De mostanra valószínűleg ő is és nézői is azt kívánják, bárcsak ne tette volna!

Mirage-ra dobta be a játék, ahol már a fegyverválasztás is jelzi, hogy egy másik játékban szerzett tapasztalatai miatt nézünk fel rá, nem a CS:GO tudása miatt. Novával is lehet persze alkotni, csak pont nem úgy, ahogy Myth próbálta. Messzi lőtávból felesleges is próbálkozni vele, amikor meg közelre kellett volna lőni, folyamatosan belemozdult a lövésbe. Fortnite közben lehet pontosak a fegyverek, ha futás közben célzunk velük, de a CS:GO-ban biztosan nem:

Ha pedig nem lett volna elég, hogy senkit sem tudott lelőni, a végén még meg is alázták egy késeléssel. Myth mindeközben csak visított, és próbálta meg nem történtté tenni az esetet. Mondjuk nincs ezen mit szégyellni, teljesen más a két játék hátterében futó motor, a hitreg és hitbox rendszer, valamint a lövések fizikája is.

Legalább megtudta ő is, és a Fortnite nézők is, mennyivel másabb és nehezebb jól lőni a CS:GO-ban, mint a Fortnite-ban.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva