Gaming

Bemutatták a világ legdurvább gamer PC-jét

metabro - 5 éve

Íme a gamer állomás, amire minden játékos vágyik.

Íme a gamer állomás, amire minden játékos vágyik.

Amióta világ a világ, az Xboxosok és a Playstationösök, na meg a PC-sek között mindig voltak csipkelődések (amelyeket persze kár túl komolyan venni), viszont a Big O überbrutál állomása minden ellentétet egy csapásra zúz szét, hiszen ebbe a "kicsikébe" az alkotóknak sikerült mindent belepréselniük, amire a gamerek vágyhatnak.

A Big O nem csupán egy átlagos brutál gamer PC, hanem bizony ott figyel a belsejében egy Xbox One X, egy PlayStation 4 Pro és egy Nintendo Switch is, a különböző gépek között pedig kedvünk szerint válthatjuk a képet, így akár egyszerre 4 eszközön is élvezhetjük a játékokat. 

A gép alkatrészein természetesen nem spóroltak, a gamer PC szíve-lelke az Intel i9-9900K és az Nvidia Titan RTX, ami mellé 64 GB DDR4-es memória társul, a tápellátásért pedig az 1000 Wattos EVGA SuperNOVA G3 felel. A konzolok esetén a hagyományos HDD meghajtókat 2 TB-os Seagate Barracuda SSD-kre cserélték, így a játékok futtatásával biztos nem lesz probléma, persze ezért az egyedi vízhűtés is felel.

Csupán a Big O-ban található gamer PC ára önmagában 2,5 millió forintnál kezdődik és ehhez még hozzá sem adtuk a szerelési és az egyedi kialakítással járó költségeket. Sajnos az Origin PC üdvöskéje nem kapható kereskedelmi forgalomba, a bemutatóval a cég csupán a végtelen lehetőségekre próbálta felhívni a figyelmet, mindezt úgy, hogy megépítették a világ legdurvább gamer PC-jét. 

Ti mennyit adnátok egy hasonló konfigért?

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva