Fortnite

“Vegyék már ki a mechákat!” – Fogadást vesztett Tfue, vetkőznie kellett a nézői előtt

metabro - 5 éve

Már csak az ilyen fogadásokkal szórakoztató a Fortnite.

Tfue-ra rájár a rúd mostanában. A Season X-ben megérkező B.R.U.T.E.-ok új erőt adta a stream snipereknek, olyannyira, hogy a híres játékos már többször eljátszott azzal a gondolattal is, hogy végleg letörli a játékot a gépéről. Csapattársainak például már csak olyan tanácsokkal tud szolgálni, hogy ha találkoznak egy mechával játék közben, csak lépjenek ki és kezdjenek egy újat, értelmetlen felvenni a harcot a Fortnite robotjaival.

Valószínűleg ezért is volt hajlandó belemenni egy vetkőzős fogadásba, elvégre ha a játék nem szórakoztatja eléggé, majd a nézőivel kötött fogadás valami színt visz a streamer napjába. Persze a fogadás tárgyai is a mechák voltak, Tfue fogadott a nézőivel, hogy ha az adott körben egy mecha teszi el láb alól, ledobja a felsőjét és letolja a Homer Grind táncot.

Persze ahogy Murphy mondaná, "ha valami megtörténhet, az bizony meg is történik", Tfue vesztét éppen egy B.R.U.T.E. okozta, vagyis le kellett dobnia a textilt és bele kellett fognia a táncba.

A Fortnite új "járművei" röhejesen erősre sikerültek, játékosok ezrei jelentik a fejlesztőknek a nerf-igényüket, amit úgy fest, hogy hamarosan meg is fog fogadni a fejlesztőcsapat. Akár már a héten érkezhet egy nerf a gépezetekre, valamint a kompetitív módokból is kikerülhet a B.R.U.T.E.

Borító: dexerto

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva