Counter Strike

Flash bejelentette visszavonulását, 24 évesen szögre akasztja az egeret

metabro - 5 éve

Közleménye szerint a továbbiakban inkább coach-ként szeretné folytatni.

A hétvégén zajló V4 kvalifikáció már biztos, hogy nem csak a végeredmény miatt lesz hangos. Pedig több nagy csapat is idő előtt búcsúzott, a legnagyobb port mégis egy játékos bejelentése kavarta.

"Ami pedig engem illet, még a v4 előtt szerettem volna közölni veletek, de inkább megvártam a kvalifikáció végét, hogy az idén szeretném befejezni a játékot és coach-ként tevékenykedni tovább."

A fenti sorokat a többszörös ICL győztes, a rengeteg külföldi és hazai csapatot megjárt, nemzetközi LAN tapasztalattal is bőven rendelkező flash írta, aki tehát 24 évesen befejezi a játékot. DeadFox után talán a legkomolyabb nemzetközi tapasztalattal rendelkező hazai játékos, aki mostantól edzőként szeretné segíteni a hazai és külföldi CS:GO csapatokat. Jövőjére vonatkozó konkrétumokat egyelőre nem árult el flash.

"Azt, hogy mikor is történik meg ez az edzővé való átállás azt még nem tudom pontosan, itt szeretnék lenni a csapatommal ameddig úgy alakul/kellek nekik!"

A játék miatt, korábban tanulmányait is szüneteltető magyar profi úgy tűnik tehát nem üldözi tovább játékosként megálmodott karrierét, inkább a váltást választotta. A váltás okairól egyelőre keveset tudunk. Flash az elmúlt években gyakran tűnt fel irányítóként, aktuális csapataiban, így nem áll majd távol tőle az IGL szerep. Flash teljes közleménye ITT olvasható.

Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva