Counter Strike

Generációváltás a magyar CS:GO-ban: a GAMERZONE képviseli hazánkat a V4-en!

metabro - 5 éve

Nagyot küzdöttek a srácok, végül beérett a hónapok óta zajló kemény munka.

Tegnap játszották a V4 Future Sports Festival 2019 nemzeti döntőjét, ahonnan egyetlen csapat jutott be a LAN döntőre. A versenyt szeptember végén tartják, összesen 8 csapatnak van hely. Ebből négy meghívott, egy a magyar, egy a cseh-szlovák, egy a lengyel, egy pedig az európai kvaliból érkezik. Hét szpot már elkelt, csupán az európai érkezőre várunk:

A mezőny tehát nem gyenge, a magyar kvalit, ahogy látjátok is a GAMERZONE.GG kaparintotta meg, nagyon-nagyot küzdöttek érte a srácok. A kemény gyakorlás és készülés tehát meghozta gyümölcsét, de így sem volt egyszerű legyőzni az ország két profi csapatát.

A nemzeti döntőben 16 csapat indult el, meghívás vagy kvalifikáció alapján lehetett bekerülni. Aki veszített, az alsó ágon folytathatta, onnan viszont már a kiesés következett. A GZ a felső ági elődöntőben megverte a Salamandert, akik így alsó ágon folytathatták a NiceGaming ellen, őket könnyedén győzték le. Közben a torzsiék a Budapest Five csapata ellen 2:1-et játszottak a felső ági döntőben, ezzel egy map előnyt nyertek a BO5-ös fináléban. Az alsó ági döntőt a Salamander tehát a BP5 ellen játszotta, flash-ék 2:0-ra mentek, ezzel ők jutottak a fináléba, hogy revansot vegyenek hussaR-ékon. Aki kíváncsi, milyen hangulat uralodott a GZ-nél, torzsi készített egy kis összeállítást belőle:

Tehát a BO5-ös felső ági döntőben a GAMERZONE és a Salamander feszült egymásnak, a Salamander egy pálya hátrányból. Szoros, és borzasztóan izgalmas pályákat játszottak egymás ellen, végül viszont a GZ tudott győzni. 

  • map előny a felső ág miatt
  • Train 19:17
  • Mirage 7:16
  • Nuke 6:16
  • Inferno 16:13

Gratulálunk minden indulónak, és sok sikert kívánunk a GAMERZONE.GG-nek a nemzetközi mezőnyben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva