Counter Strike

Gabesson: “Ezért nem gratuláltam a GamerZone-nak”

metabro - 5 éve

A V4 kvalifikációja után ismét magasra csaptak az indulatok.

A V4 kvalifikációja után ismét magasra csaptak az indulatok.

Szinte mindenkit meglepett, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben sem a Salamander, sem pedig a Budapest Five nem tudta megnyerni a V4 hazai kvalifikációját, hanem a GamerZone-nak sikerült elhozni az első helyet. Legfőképp a GamerZone játékosainak múltja volt az a katalizátor, ami feltüzelte az indulatokat, ugyanis torzsi és hussar is lebukott már korábban csalással. Ezt Gabesson is felhozta legújabb posztjában, amiben azt ecsetelte, hogy miért nem gratulált külön a csapatnak. 

"Egy kicsit bővebben a V4 kvaliról, és, hogy miért nem gratuláltam a GamerZone-nak(interjúban említette).

Elsőnek a kvaliról beszélnék, ahol nevetségesen gyengén játszottunk, ami engem nagyon meglepett azok után, hogy előtte éles meccseken és kvalikon mit sikerült összehoznunk. 10 kör alá vertük a Unique,FATE,Espada triót olyan meccseken amelyek számítanak, így úgy gondoltam, hogy mi vagyunk az esélyesek, mivel a Salamander-ből semmit nem láttam, a GamerZone-ból pedig amit láttam úgy gondoltam meg tudjuk ütni a szintjüket, és ugyan szorosan, de nyerni fogunk. 
Ezért is volt számomra meglepő amit sikerült leraknunk. Teljes káosz, folyamatos rossz döntések, solo playek. Azt hiszem ez két dolognak köszönhető, egyrészt a stressznek, másrészt a tudás hiányának. Amikor mindenki szépen nyugodtan tudott játszani és maximálisan figyelni akkor jobb játékot tudtunk mutatni, de mivel ezek a dolgok nem voltak berögzülve, maximális focus mellett jöttek csak ki. Egy kicsit megzavartak minket, vagy nagy lett a nyomás és már azt se tudtuk hol a fejünk. Ez rendkívül elszomorító, mert olyan egyéni hibák történtek, amelyek akár hónapok óta előfordulnak és naponta próbáljuk fixálni őket.

És, hogy miért nem gratuláltam? Először is azért, mert nem is gondoltam rá, annyira ki voltam ábrándulva, hogy teljesen másféle gondolataim voltak, nem gratuláltam egyik ellenfelemnek sem külön kis postban, a meccs végén beírtam, hogy gg és kiléptem, nem is gondoltam, hogy ennél többre lenne szükség.
Másrészről, hussar és torzsi ilyen-olyan bannokkal rendelkeznek, vac, faceit tököm tudja, és egyszer sem bizonyítottak lanon. Most majd lesz esélyük megmutatni, és ha sikerül majd szurkolok és gratulálok nekik az elért eredményeikhez. Egyáltalán nem éreztem szükségét akkor, és végig gondolva most sem, hogy egy GG-nél a meccs végén többet kelljen írnom. (amúgy lehet még azt sem írtam, csak kiléptem akkor természetesen elnézést kérek)"

Gabesson csapattársa, kolor is hasonló véleményen van a történtek után:

"Szebbet meg sem tudtam volna álmodni. Itt a lehetőség, gl és aztán majd meglátjuk, hogy ggwp is-e. Úgy gondolom, ilyen múlttal rendelkezvén megértitek, hogy vannak kétségek az emberekben. Én nagyon remélem, hogy nincs igazuk, a lanon bizonyíthattok, ott minden kiderül."

A GamerZone-t erősítő Huszár "Hussar" Bence sem ment el a poszt mellett, amin nem csodálkozunk, hiszen korábban is sérelmezte, hogy az ellenfeleik nem gratuláltak a győzelmükhöz.

Hussar szerint mostanra már sikerült behozniuk a skillbéli különbségeket, illetve rengeteg időt töltöttek demózással, a kemény munka pedig meghozta gyümölcsét.

"Most elküldhetsz a kurva anyámba vagy bármi csak leirom őszintén, hogy én, hogyan látom a dolgokat de nyilván lehet, hogy teljesen inkompetens vagyok a cs-hez. Szóval ez csak a szubjektív véleményem. Igazán kurva jó playerekből áll a teametek. kolor kemény awp-s, fleav, markk kemény aimer, barcode nem különben.Te pedig hihetetlen tapasztalattal rendelkezel. A lényeg, hogy a lu-tok igazán kurva erős. Viszont 2019-ben most eljött az, hogy már nincs akkora skillbeli előnyötök a többi régebben lemaradt playerhezképest, hogy a 4-5 meglévő körötökkel megtudjátok őket verni. Gondolok itt, kontank A, kontank B, A rush, B rush, Alap, Mid take.

Régen ennyi bőven elég volt,simán elintéztetek mindenkit. Szóval igen én úgy vettem észre, hogy a skillre alapoztatok csak a megyünk lövünk elv alapján. Míg pl flash, olyan köröket csinált a salamandernek, hogy egyszerűen néha nem is tudtam mi pörög a pályán.Főleg nuke-ra és mirage-ra volt ez igaz. Hihetetlen amennyi munkát belerakott, minden füst, flash a helyén volt. Nektek illetve a salamandernek annyival volt könnyebb dolgotok mint nekünk, hogy ti fizetéséért játszotok. Semmi mással nem kell, hogy foglalkozzatok. Szóval tényleg minden tisztelettel mondom, hogy szerintem nem vettétek elég komolyan, mivel azt hittétek elég lesz az amit az eddigi években csináltatok. Befektetett energia alapján lehet a salamander érdemelte volna meg. Viszont mi(én) hihetetlen mennyiségű demozást, elemzést dm-et készülést raktunk bele, úgy hogy közben mi nem tehettük meg, hogy csak a cs go ra koncentráljunk.

Viszont most kicsit változott a helyzet lejutottunk, rengeteg pénzt jelent plussz motivációt mindent megfogunk tenni, hogy büszkék legyenek ránk és egy top 4 et elérjük, ha nem kerülünk "halálcsoportba" de nem is ez számít. Én tényleg nem akarok veszekedni meg semmi, ha akarsz összeülök ts en beszélgetni is. Ha ti is olyan készülést beleraktatok volna, körök taxok demok tekintetében mint pl flash vagy mi de azért mondom flash-t mert szerintem ő Mo legjobb igl-e illetve csapatépítője és annyi időt energiát belerakott hogy unreal. De nyilván vele jóban vagytok, kérdezzétek meg ő mit gondol erről. Sorry a hosszú szövegért de nekem ez a véleményem. Ádám 'kolor' Domoszlay Viktor "flash" Bea illetve, még azt szeretném hozzátenni, hogy örülök , hogy torzsit Torzsás "torzsi" Ádám én tudtam "kinevelni" és az én kezeim alatt játszhat mert a pali skillben magyarország legjobb playere, innentől pedig csak a tapasztalat hiányzik neki. ( de ezt láthattátok az aim öttusán is.)"

Igaz, hogy LAN-on az utóbbi időben nem bizonyítottak a GamerZone-os srácok, viszont a banjaik miatt erre nem is volt túl sok lehetőségük. Kíváncsian várjuk majd az offline eseményeket, ahol majd eloszlathatják a fennálló kételyeket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva