Counter Strike

Hivatalosan is itt a vége! DeadFox szabadügynök lett, kitették a HellRaisers-ből

metabro - 5 éve

Amit a Major előtt még csak sejtettünk, mostanra beigazolódott.

Már a Major előtt is sejteni lehetett, hogy DeadFox napjai meg vannak számlálva a HR-nél. Az együttes ugyanis kizárólag azért tartotta meg magyar játékosát, hogy ne kelljen a Minorból indulni a 2019-es Berlin Major előtt. ANGE1 és ISSAA mellett ugyanis DeadFox volt a harmadik láncszem, akinek nevezésével automatikus Major indulást érdemelt a csapat, az előző Major teljesítményének hála.

DeadFox azonban egy percet sem játszott Berlinben!

Hiszen csak papíron volt a kezdő tagja, valójában a coach-ként nevezett nukkye játszotta a meccseket, a csapat igazi ötödike. Ilyen előjelek után számítani lehetett rá, hogy a Major után megköszönik DeadFox szolgálatait a csapatnál, ami tányleg be is következett.

"Az eddig inaktív státuszban szereplő Bence "DeadFox" Böröcz mostantól szabadügynök, elhagyja a HellRaisers csapatát. Sok sikert és szerencsét kívánunk neki jövőbeni esport karrieréhez." – áll a HellRaisers közleményében.

A közlemény persze nem csak DeadFoxot, de az egész csapatot megemlíti, hiszen a gyenge Major szereplés után az egész HR kispadra került. Jelenleg tehát csapat nélkül a HellRaisers, a napokban dől el kit tartanak meg a lineupból, és kinek kell mennie DeadFox-hoz hasonlóan. Attól nem kell félni, hogy a csapat az EnVy-hez hasonlóan kiszáll a CS:GO-ból, a tulajdonos nyilatkozata szerint továbbra is komoly terveik vannak. Csupán meg kell találni azokat a játékosokat, akikkel mindez elérhető lesz.

DeadFox számára tehát egyelőre ennyi volt a HR kaland, szép éveket és még szebb sikereket élt át az együttes játékosaként, szívből gratulálunk Legendás pozícióhoz, a sok matricához és a LAN győzelmekhez. Nagy kérdés, mi lesz a hivatalos CS:GO meccset ezer éve nem játszó DeadFox sorsa a továbbiakban, illetve hogy ki lesz a következő magyar, aki ilyen magasra jut a nemzetközi mezőnyben.

Kíváncsian várjuk a választ mindkét kérdésre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva