Counter Strike

VÉLEMÉNY: 1 sima és 1 kemény párosítás érkezik a Major rájátszás első napján

metabro - 4 éve

Nyereményjátékkal és magyar közvetítéssel indul a Major rájátszás.

Már nem csak a fogadások, de az átreformált Pick'Em rendszer miatt is mindenki a tippelések bűvöletében nézi a Majort. Az eredményeket jól tippelők ugyanis extra díjakat zsebelhetnek be, a mostani Major viszont kicsit sem segít ezt könnyen megugrani.

Már eddig is a meglepetések Major versenyének neveztük a berlini tornát, ki tudja mi lesz még ezek után?

Hatalmas meglepetésre ugyanis kiesett az előző Major alatt még Legendákig jutó NiP, MIBR, FaZe hármas, de a nagy reményekkel érkező mousesports és North is lemaradt a rájátszásról.

A szintén legendaként érkező Na'Vi, Liquid és Renegades trió ráadásul szintén csak 2:2-es mérleg után, az utolsó utáni pillanatban biztosította idei továbbjutását.

Vagyis a Berlinbe érkező legendák közül egyedül az ENCE (3:0) és az Astralis (3:1) váltotta be az előzetesen elvárt jó szereplés.

Ezek után joggal mondhatjuk, itt tényleg bármi megtörténhet. Lássuk mitt tippel a Metabro kommentátori stábja az első két negyeddöntőre:

Csütörtök – 15:00 – ENCE vs. Renegades (ÉLŐ közvetítés ITT)

A tavalyi döntős finnek egyértelmű esélyesek, sima 3:0-val hozták le a csoportkört. A Renegades ezzel szemben 0:2-ről állt fel, és zsinórban 3 bo3-at is megnyertek, köszönhetően például eddig hibátlan Vertigo mapjaiknak. Egyetlen esélyük az ENCE ellen is ez lehet, meglepő vétóval szokatlan pályákra kényszeríteni a magabiztos finneket, ahol hátha összejön a siker. Minden más forgatókönyv szerint az ENCE-nek illene ezt az akadályt is sikerrel venni.

Metabro tipp: (sima) ENCE

Csütörtök – 18:30 – Vitality vs. AVANGAR (ÉLŐ közvetítés ITT)

Hivatalosan is trónfosztást láthattunk a francia CS:GO mezőnyben, már ami a Major szerepléseket illeti. A világranglistán ugyanis a Vitality már régen beelőzte a G2-t, de 2019 első Major versenyén ők is pont ugyanott estek ki, mint a rivális G2. Berlinben azonban Legendává váltak, míg a G2-nak ismét csak a kiesés maradt. NBK-ék ellenfele az AVANGAR lesz a legjobb 8 között, akik egyedül az ENCE-től kaptak csak ki mostani Major alatt. Veszélyes ellenfelek, akik szinte bármelyik mapon képesek lehetnek meglepetést okozni.

Metabro tipp: (szoros) Vitality

Minden infó a nyereményjátékról ITT!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva