Counter Strike

Brutális erődemonstráció: Az Astralis ismét a csúcson!

metabro - 5 éve

Az Astralis egyszerűen lemosta a pályáról az AVANGAR-t.

Az Astralis egyszerűen lemosta a pályáról az AVANGAR-t.

Valószínűleg kevesen tippelték arra, hogy az Avangar és a Astralis fog egymással összecsapni a Major arany trófeájáért. Sehol az ENCE, sem pedig a Vitality, de még a Liquid sem tudott labdába rúgni az Astralis ellen, tekintve hogy 2-0-ra kaptak ki a rájátszásban. Az utolsó BO3 pedig egy Infernóval vette kezdetét, ahol az első félidőben az Astralis került a T oldalra. Nem lehet túl sokat szépíteni, de az Astralis hihetetlen dominanciát mutatott, az AVANGAR egyszerűen nem találta az ellenszert, amikor pedig azt hittük, hogy sikerült hozniuk egy kört, dupreeh megmutatta, hogyan kell megmenteni a bombát.

Ennek megfelelően 12-3-ra sikerült elhoznia a T oldalt az Astralis-nak. Az AVANGAR ezt követően összeszedte magát, sikerült megnyerniük a pisztolykört és egészen a 3. körig minden rendben ment, ám ekkor az Astralis behúzta a kéziféket, a device – magisk kombóval pedig már nem bírt a CIS régiós csapat. 6-15-nél megtettek minden tőlük telhetőt, de a force sajnos nem vált be, a 2v3-at nem sikerült behúznia a kazahoknak, így az első csillagot az Astralis-nak sikerült behúznia.

Ezt követően Dust 2-n folytatódott a küzdelem, ahol ezúttal az AVANGAR került a T oldalra. Sajnos ez sem volt elég kezdőlöket, ugyanis hiába hatoltak túl az Astralis védelmén, ugyanis képtelenek voltak utána megvédeni a bombát. Mintegy 9 bombarakásból, csupán 4-et sikerült felrobbantaniuk, ezzel kört szerezve, az így kapott 4-9 pedig édeskevés volt Inferno zakója után.  Ezzel szemben az Astralis-tól olyan összjátékot láthattunk, ahogyan a nagy könyvben meg van írva. 

A dánok valami hihetetlen szakszerűséggel olvasták az AVANGAR játékát, ennek pedig meg lett az eredménye. Device-ék egyszerűen nem tudtak hibázni, tökéletes kontaktok, mindenki megfelelően tartotta a rá bízott szögeket, ha pedig probléma volt hamar korrigálták azt. 

Sajnos ezúttal nem kaptunk  hosszabbításokkal teletűzdelt meccseket, az Astralis map kontrolljával egyszerűen az AVANGAR játékosai nem tudtak mit kezdeni. Így mindössze két pályát kaptunk,  de az Astralis fanok egész biztosan új erőre kaptak egy ilyen döntő után. 

A mérkőzések statisztikái pedig csupán megerősítik a fentebb említett végeredményt. A legnagyobb csalódást az AdreN és buster páros jelentették, akik mindössze 8, illetve 4 killt tudtak szerezni a két pálya alkalmával, pedig korábban már számtalanszor bizonyították, hogy bennük azért jóval több van. Az Astralis oldaláról pedig mindenki hozta az 1.0-ás K/D arányt, device pedig szokás szerint óriási formában volt. 

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva