Gaming

Drága, de van benne kakaó: ez a játék egyik legoffenzívabb paklija

metabro - 4 éve

Pakli bemutatónk következik.

Megszokhattátok már, hogy Ash igencsak gyakran hozza el közönségének a jobbnál jobb paklikat, hogy ha unjátok éppen az aktuálisat, vagy szimplán nem értek el vele mostanság elég jó eredményt és leváltanátok, akkor találjatok alternatívát. 

Most is egy ilyen paklit mutatunk be, mely elképesztően támadószellemű: 2 olyan egység is van benne, mely csak a tornyot támadja! 

Ma is előkerül tehát a Hog Rider, azonban messze nem a klasszikus Cycle deckben: egy tankkal együtt (Royal Giant) rohamozza az ellenfél tornyait, illetve nem egy, hanem kettő darab swarm egységek elleni varázslattal támogathatjuk a párost eközben– az Arrows és a Zap is rendelkezésünkre áll. 

Offenzivitásban nincs hiány: a Sparky-nál nagyobb tűzerő nem létezik a játékban – csak győzzük megvédeni. Ehhez rendelkezésünkre áll a két varázslat mellett még két darab légi egység is: a Mega Minion egy az egyben erős, míg a Minion Horde ellepi a célpontokat és úgy pusztítja el. Érdekes választás még a Barbarians, mely egyfajta Fireball csali is lehet akár – ekkor a Minion Horde-ra nem marad ellenszer. 

A pakli drága, épp emiatt hibázni sokat nem lehet – ha érdekel egy kis gameplay, nézz bele a videóba! 

 

Ha pedig valami mást próbálnál ki, nézd meg ezt!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva