Counter Strike

Beigazolódnak a pletykák: NEO távozik a FaZe-től!

metabro - 5 éve

Megindult a Major utáni mozgolódás, és gyanúsan nincs még vége.

Alig pár napja röppentek fel a pletykák, hogy a FaZe csapata akár kettőt is cserélhet, az első már is hivatalos. A 32 éves lengyel sztárjátékos és az organizáció útjai különváltak. NEO májusban csatlakozott az együtteshez, igaz csak "helyettesként". A kaland nem tartott sokáig, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a csapat nem kapott erőre. 

A Majorön is harmatgyenge teljesítményt mutatott az együttes. Csoda, hogy nem 0:3-mal estek ki, csupán a mouzt tudták megverni. Ezt követően a Vitality, a CR4ZY, és a Renegades is úgy gázolt át rajtuk, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. 

A csere tehát érthető, bár még egy bejelentés várat magára. GuardiaN is nagy valószínűséggel elhagyja a csapatot. Egyrészt hasonlóan lengyel társához, vele sem gyakorolnak már a társai, másrészt nagyon úgy tűnik, hogy korábbi csapatához, a Na'Vi-hoz igazol vissza, ahol már Zeus bejelentette visszavonulását. Jogos a kérdés, kik veszik át a helyeket? Nos, úgy tűnik, hogy coldzera érkezik a csapathoz, illetve vagy a lett broky, vagy a finn aleksib csatlakozik még a gárdához. A Major spot miatt nem kell aggódniuk, mivel csak két játékost cserélnek le, a hármas mag megmarad. Kíváncsian várjuk tehát a hivatalos lineupot!

Borítókép: FaZe twitter

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva