Counter Strike

Fodrász miatt szoros győzelem a GAMERZONE-nál, a Salamander bukott elsőre – ESEA Advanced

metabro - 5 éve

Megnyílt a szezon, felemás kezdés a magyaroktól.

Idén két magyar csapat játszik az ESEA Advanced ligájában, ahol közel másik száz csapat ellen játszanak. A GAMERZONE és a Salamander indultak el, a Budapest Five kihagyta a lehetőséget. A legjobb 32 csapat a végén egy playoffban veszt részt, ahol már komolyabb pénzeket is lehet nyerni, persze egy netes kupasorozat mércéjével. A legjobbak pedig lehetőséget kapnak az MDL-be jutásért, ami már az ESL Pro League előszobája, igazán megéri tehát hajtani a minél jobb eredményért. 

Tegnap a Salamander Nuke-on kezdett az AGF ellen, szoros harc után hosszabbításban, 19:17-re kaptak ki. Aaron elképesztő formában volt, 33 fraget pakolt az ellenfélre, coolioo ért még a nyomába 29-cel. bzt sajnos nem remekelt, 16 fragre futotta neki.

A GAMERZONE viszont győzelemmel kezdett, bár nem pont úgy játszottak, ahogy tervezték. A német Planetkey Dynamics ellen játszottak, bár 16:13-ra győztek Overpasson, nem elégedettek az eredménnyel. A csapatkapitány, hussaR számolt be nekünk a történtekről:

"Ma mindenki fodrásznál volt kb. a V4 miatt, ezért nem nagyon tudtunk csézni a meccs előtt. ESEA-án természetesen a cél az MDL elérése lenne. A meccs pedig szorosabb volt, mint amilyennek kellett volna, hogy legyen." – írta hussaR.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva