Counter Strike

Második lett első külföldi lanján a Salamander, bzt ételmérgezése miatt beugró játszott a döntőn

metabro - 5 éve

A kétnapos versenyen pályát nem buktak a döntőig.

Élete első külföldi lanjjára látogatott le a Salamander a hétvégén. A Belgrade Open #3 egy szerb lan, mindegyik ellenfél szerb volt. Mégis óriási meglepetésre ott volt az iNation csapata, benne coldzera, NiKo, YNk és kassad, a Renegades edzője. Ők egyébként a negyeddöntőben búcsúztak, szintén a későbbi győztes BLUEJAYS-től. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salamander (@salamander_gg) on

A mieinknek remekül ment a játék, a csoportkörök és a playoff során nem veszítettek pályát. Mindenki formában és fejben is nagyon ott volt. Nem is magyarok lennénk, ha valaminek nem kellett volna balul kiütnie; bzt vasárnap már rosszul érezte magát, az elődöntőből 3 kört játszott le vele a csapat. Ételmérgezés gyanújával mentek kórházba, többet ér az egészsége, mint egy elődöntő, esetleg utána egy döntő. Helyette Ivan "pTKKK" Popov ugrott be játszani, a döntőre is ő maradt a mieinkkel. 

Következett a döntő, ahol a hasonlóan mindenkit végigverő BLUEYAS volt az ellenfél, ők ejtették ki NiKoékat is. A formájuk megmaradt, a beugróval játszó Salamander pedig nem tudott mit kezdeni velük, viszonylag könnyen 2:0-ra győztek. A második helyért 845$ járt, azaz nagyjából 250 000 forint.

Gratulálunk a csapatnak, gyönyőrűen játszottak, bztnek pedig mielőbbi felépülést kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva