Counter Strike

huNter és nexa jöhet a G2-ba, shox mehet a Vitality-be. Addig Kio a beugró a G2-nál.

metabro - 5 éve

Még mindig tart a Major után mozgolódás, újabb nagy epizód zárulhat le.

Nem tudjuk elégszer mondani: a magyar scene-nél már csak a francia a kiismerhetetlenebb és bonyolultabb. A Major utáni forgatásvonatnak újabb állomásához érkeztünk; a G2 és a Vitality nekiállnak cserélgetni. shox már hivatalosan is a kispadon, és a pletykák szerint Lucky is lassan ott találja majd magát. KioShiMa ugrik be a G2-hoz az elkövetkezendő pár versenyre. 

Ezalatt a Vitality már kispadra ültette NBK-t, neki is utódot kell találni. Sokak szerint shox mehet majd a Vitality-be, a francia belsős infók szállítója, NeL tudomása szerint a G2 nexa-ra és NiKo unokatestvérére; huNterre vetette ki a hálóját. Ez a csere viszont azért lehet necces, mert a CR4ZY, ahol mindkét szerb játszik, a Majorön nagyon jól játszott, a srácok pedig évek óta együtt nyomják. Kár lenne tehát a rengeteg munka gyümölcsét ilyen simán kidobni az ablakon. 

Kio rengeteg topcsapatban játszott, nyert két Majort is. 2019 eleje óta azonban nincs csapata, akkor szállt ki a Cloud9-ból. Az új felállás egyből egy ide kellenél Hemi barátom mutatkozott be a GamerLegion ellen. Kio az ESL One New Yorkig biztosan marad a csapattal, ha nem jön össze a szerbek kivásárlása a CR4ZY-ből, elképelhető a hosszabb távú közös játék. 

Borítókép: G2, ESL

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva