Counter Strike

Señor Vac és Golden győzelemmel tértek vissza a fnatic-hoz!

metabro - 5 éve

Kis kitérő után újra itt kötöttek ki.

A Minor után azonnal regulázásba kezdett a fnatic. A két leggyengébb láncszemmel indítottak, twist és xizt ült kispadra kapásból. Mostanáig nem hallattak az új lineupról, ezzel már kötelező lenne kijutni a következő Majorre!

2018 végén lépett le a fnatic-tól flusha és Golden, akkor a Cloud9-hoz igazoltak. Sosem jött igazán össze ott a játék, nem véletlen, hogy pár hónap után az az együttes széthullott, azóta mindketten inaktívak. Pár napja felröppentek a pletykák, hogy visszatérhetnek az eredeti csapathoz, mivel már együtt gyakoroltak. Hangulatos kis videóval jelentették be a cserét, flusha rendes szerződéssel játszik majd, viszont Golden 2019-ig szerződésben áll a Cloud9-nal, így ő addig biztosan kölcsönként lesz a svédekkel. 

flusha beszélt a kis szünetéről, illetve a jövőbeli terveiről. Erősebben szeretne visszatérni, mint bárki más eddig, illetve alig várja, hogy olyan feltörekvő játékosokkal dolgozzon együtt, mint Brollan. A bemutatkozás remekül sikerült az ECS 8. szezonjában, a Heretics csapatát 2:0-ra verték. 

Borítókép: fnatic

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva