Counter Strike

Itt születnek a magyar globálok: DeadFox, gabesson és DEV is saját szervert kap a Honvédtól

metabro - 5 éve

Online CS:GO gyakorlószervereket indít a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Honvéd Esport Akadémia helyszíni képzésein sikeres utánpótlásképzés zajlik a hazai esport fellendítésére. Több magyar elit csapatig eljutó játékost neveltek már ki az itteni edzők a Honvéd falai között, a határok azonban mostantól egyre inkább kitolódnak, immár az Akadémia falain túlra is. A klubnál ugyanis úgy gondolták, ha Puskásról, Hidegkutiról és Bozsikról nevezhetnek el stadionokat, akkor a magyar CS:GO legnépszerűbb alakjainak is lehet saját szervere!

A Legion Honvéd közösségi szerverek a gyakorlást, fejlődést és a közösségépítést szolgálják villámgyors gigabites internettel futó, 128 tick-es dedikált szerverrel, többfajta játékmódban.

Az alap deathmatch szerver a legsikeresebb magyar játékos, DeadFox nevét viseli, de a pisztolyguru gabesson, és az 1v1 specialista DEv is névadója lett a hozzájuk köthető játékmódot futtató szervereknek. KODIAK szerverén változó időközönként más pálya és/vagy mod fut majd. Jelenleg az általa készített, egyedi de_zenith kompetitív pályán lehet játszani deathmatch módban.

A retakes szervereken már összehangolt csapatmunka is szükséges, ezek a 2000-es évek két legsikeresebb magyar CS csapatának, a FoP-nak és az xDk-nak a nevét viselik. A szervezők nagy örömére a GAMERZONE és a N6 – Nice Gaming játékosai is már rendre itt melegítenek be az esti praccok előtt.

A CS:GO-ban a közösségi szervereknél ha a „legion” vagy „honved” szavakra kerestek, mindegyik szervert megtaláljátok.

A szervereken nem csak játszani, hanem nyerni is lehet majd. Minden szervernek és játékmódnak van külön ranglistája, októbertől a legjobbak különböző értékes ajándékokat nyerhetnek. A havi versenyekről az egyesület oldalán lehet majd tájékozódni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva