Counter Strike

A pletykák szerint nexa és huNter érkezik a G2-ba!

metabro - 5 éve

Befejeződni látszik a Major utáni forgatag.

Nem tudjuk elégszer hangsúlyoznii: a magyar scene-nél már csak a francia a kiismerhetetlenebb és bonyolultabb. A Major utáni forgatásvonatnak újabb állomásához érkeztünk; a G2 és a Vitality nekiállnak cserélgetni. shox és Lucky már hivatalosan is a kispadon, a Vitality-nél pedig NBK hullik ki, minden bizonnyal shox érkezik majd a helyére, addig is kioShiMa a beugró a csapatnál. A pletykák szerint 400 000€ lehet a kivásárlás ára.

Több francia belsős úgy tudja, hogy a G2 nemzetközi csapattal folytatja tovább. Többször merült már fel nexa és huNter neve, ám az átigazolás pontos részletei még nem ismertek. A szerb player lehet az irányító, míg a bosnyák pedig a fragkirály kennyS mellett. JACKZ-szel és AmaNEkkel egy remek csapat így papíron, a kulcskérdés majd a kommunikáció lesz. Mivel AmaNEken kívül még egyikük sem játszott nemzetközi csapatban! Jelenleg még semmi sem hivatalos, ám bármelyik pillanatban jöhetnek a bejelnetések! A csapat tehát így nézne ki az átigazolások után: 

  • Kenny "kennyS" Schrub
  • Audric "JACKZ" Jug
  • François "AmaNEk" Delaunay
  • Nemanja "nexa" Isaković
  • Nemanja "huNter" Kovač

A francia csapat ezzel úgy tűnik szintén beáll a legalább 3 nemzetiséget foglalkoztató együttesek sorába, a FaZe, a Na'Vi, a mousesports vagy éppen az NRG után. Az új irányítónak sok ideje mondjuk nem lesz, hiszen a G2 hamarosan beleveti magát a szezon második felébe. Az ESL One New Yorkra még kioShiMával mennek, de a z október 1-jén induló DreamHack Masters-re már lehet teljesen más lineup érkezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva