Counter Strike

Hussar besokallt, lelépett a GAMERZONE-ból

metabro - 5 éve

A hazai CS:GO drámasorozat tovább folytatódik .

A hazai CS:GO drámasorozat tovább folytatódik .

Belső viták miatt Hussar kifarolt a GAMERZONE csapatából, legalábbis ez áll Kory bejegyzésében, ami meglehetősen hosszan ecseteli a csapatban felmerülő problémákat. Azt gondolnánk, hogy hozott némi stabilitást a csapat életébe miután sikerült megszorongatniuk a V4-en az MiBR-t, de sajnos úgy fest nem ez a helyzet.

Hussar helyét ideiglenesen Er9k veszi át, aki egyébként nem először játszik a srácokkal, ha pedig beválik, akkor pedig állandó taggá aposztrofálhat, ha csak vissza nem tér Hussar időközben. 

Kory eredeti bejegyzése:

"Na szóval, 4hónapja (team HoP) Hussar gondolt egyet és kilépett a teamből kvázi ok nélkül, 2hónap után derült ki hogy ő azért lépett ki mert er9k "leszarta" a teamet és nem antistratolta ki eléggé az Arctic-ot advanced playoffba, tőlük estünk ki top16ba, nem akart többet er9kkel játszani stb, btw akkor eleg jok voltunk azzal a teammel is. 2019.08.31 Lejutottunk v4-re, 2019.09.18 Megszorongatunk egy MiBR-t lanon, Aztan hazaerunk es kikapunk bo2be egy hugyos roman mixtől egy kibaszott sec-en..?!?!?!.. Hussar bedepizik?!?!?.Szar gameje volt szarvasnak, kvazi 0dmgvel ment be a b trainen minden korbe, megesik. Szarvassal összevesztek elég csúnyán, ragequit tsről. Majd jön egy olyan fb chatre hogy ő nem játszik szarvassal mert egy fogyatékos. Ebben bennevan az is hogy Szarvas nem ment ki hugyozni Adwokacik ellen elso map elott és ugy jött fel tsre hogy nekem hugyoznom kell és leszarom a gamet(adminok nem engedték ki). Itt mindenki szarra egett, teljesen mas hangulat volt, mibr gamehez hasonlitani sem lehet, meg is látszott a teljesítményen.1 napja azt hallgatjuk hogy ő nem játszik szarvassal, 2 Advanced game volt ma este, ha hussaron múlt volna mind2 forfeit lenne, de mégis letoltuk, 2 game alatt 5percenkent szólalt meg, hozzáteszem az INGAME Leaderünk, epsilontol ki is kaptunk ami egy 16-5ös meccs volt.
Szarvassal voltak problémák, de szerintem sokat változott, tegnap én is összevesztem vele eleg durvan de 2ora mulva mar nevetgeltunk rajta.Egyesek 10éves módjára bedepiznek egy olyan szitun amit 10perc alatt meglehetne beszélni, de hát ez van ez az ő döntése.A jövőben Er9k-el folytatjuk tovább, legalábbis tryoutoljuk. Hussarnak pedig sok sikert kivánünk a jövőben."

Hussar sem ment el szó nélkül a történtek mellett:

"Helo helooo bejelentés következik…
a v4 után megtörtént dolgok illetve az első sec meccsen lezajló történések után, arra az elhatározásra jutottam, hogy a továbbiakban esélytelen , hogy én időt energiát fektessek be és szarvassal csézzek jó hangulatban.Irhatnék hosszabban is de őszintén lusta vagyok hozzá, meg aki ismeri az embereket a tulajdonságaikkal együtt az szerintem tudni fogja majd a miértjét. Viszont igy vasárnaptól rank g addig próbálok visszajönni skillbe , illetve streamek meg ilyesmik pörögnek többet szerintem. #letsgo"

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva