Counter Strike

gla1ve szerint nem volt minden rendben a DH Malmó-n, behallatszottak a kommentátorok

metabro - 5 éve

A játékos szerint nem éppen ideális körülmények között játszottak.

2019-ben már alig-alig ütötte fel a fejét a hibáztatás. A technika már minden eventen profi, az optimális körülmények adottak mindenkinek, hogy a legjobbat hozza ki magából. Nincsenek már aliexpresses fejhallgatók, vagy rossz körülmények. A szervezők egyensúlyba hozták a lehető legjobb körülményeket, és a nézők számára való legjobb szurkolási élményt. Emiatt idén nem nagyon érkezett panasz a versenyek technikai színvonalára. 

Mostanra a legtöbben felhagytak a hangszigetelt konténerek használatával, a játékosok szinte a közönségben ülnek. Ebből nem volt probléma az utóbbi időben, egészen mostanáig. gla1ve szerint a DreamHack Masters Malmö során sokszor behallatszott a kommentátorok és a közönség hangja a játék közben. Szerinte ez tönkretette a kommunikációt, káosz volt a Teamspeaken. 

A profi játékban is nagyon sok múlik az infózáson, már pedig nehéz úgy minél gyorsabban és pontosabban információt cserélni, hogy közben hallod a kommentátorokat és a közönséget is. Nem csak a kommunikációt rontja, a figyelmet is elterelheti, stresszelheti az embert. 

Ugyanakkor az irányító azt is hozzátette a dán TV2 riporterének, hogy nem tudja erre fogni a rossz teljesítményt, mivel mások valószínűleg ugyanezzel a problémával néztek szembe. Az Astralis harmadikként végzett a versenyen, ezzel pedig visszavette a hltv.org világranglistájának első helyét.

Borítókép: hltv.org 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva