Counter Strike

Megszólalt a tűzjelző, a streamer csak nyitogatta tovább a ládákat

metabro - 5 éve

Trainwrecks-et nem nagyon érdekelte az üvőltő tűzjelző.

Trainwrecks a szokásos streamjét pörgette tegnap, miközben Greekgodx haverjával beszélgetett, ezalatt pedig ládákat nyitogatott, mindenkép szeretett volna egy kést kibontani. Majd megszólalt a tűzjező. 

Először kicsit meglepődött, majd rájött, hogy a tűzjező hangját hallja. Innentől kezde már látszik, hogy felismerte a helyzetben rejlő potenciált, és nekiállt megjátszani magát, hogy a lehető legtöbb megtekintést hozza ki a szituációból. A barátja közben kérlelte, hogy hagyja el a szobát, nem hallgatott rá. 

Ahelyett, hogy kimenekült volna a lakásából, tovább rimánkodott a játékhoz, és nyitogatta a ládákat. Azután észhez tért, és elszaladt gyorsan körbenézni, hogy nincs-e ténylegesen valami baj, de ez sem tartott sokáig. Ezalatt is csak annyit sikerült kiderítenie, hogy az ő lakásában nincs tűz.

-Tényleg tűz van?

-Nézz már utána!

Miután már vagy tíz perce üvöltött a tűzjelző, egy telefonhívás után úgy döntött, ideje komolyan venni a helyzetet, és kideríteni, valós-e a veszély. Pár perc után lekapcsolták a tűzjelzőt, a streamer pedig úgy tért vissza a képernyő elé, mintha mi sem történt volna.

Valószínűsíthető tehát, hogy valóban nem volt tűz, de a hozzáállása nem éppen példaértékű. A streamerek/videósok nagy hatással lehetnek emberekre, főleg a fiatalabbakra. Akinek nem biztos, hogy azt kéne megtanulniuk, hogy a tűzjező esetén maradjunk a házban, és nyissuk tovább a ládákat, hátha majd most esik egy kés. A csatornának 375 000 követője van, és a második legnézettebb a "Just Chatting" kategóriában. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva