League of Legends

Arcane: A Riot Games bejelentette, érkezik a saját készítésű animációs sorozatuk

metabro - 5 éve

Végre megkapják a rajongók, amiért évek óta könyörögnek.

A Riot Games-nél talán már csak a Blizzard fülét rágják többet a rajongók egy esetleges film, vagy sorozat elkészítése miatt. A Warcraft széria már kapott egy filmes adaptációt, így a Blizzard oldalán csillapodtak a kedélyek, már csak azért is, mert megosztó véleménnyel voltak róla a kritikusok, a Riot Games viszont 10 éven keresztül csak hallgatott a témában, évente egyszer-egyszer pedig oda toltak a rajongók elé egy rövid animációs filmet, amivel csak fokozták a hype-ot.

Most, a League of Legends 10. születésnapja alkalmából, a Riot Games bejelentette, házon belül már készül a Runeterra univerzumában játszódó animációs sorozat.

Az Arcane névre keresztelt széria fiatal gyerekek életét fogja követni, a bemutatott előzetes alapján Zaun utcáin. Badarság lenne előre találgatni a történetet illetően, de azt már most látjuk, hogy animációs minőségben nem lesz hiány, rendesen odatették magukat a készítők. Az előzetes utolsó jelenetében az is biztossá vált, általunk már jól ismert karakter(ek?) is megjelenik majd a sorozatban, Jinx ikonikus haja és lábai legalábbis erre utalnak.

Hivatalos megjelenési dátum még nincs.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva