Counter Strike

A GAMERZONE és a BP5 nagyon jó, a Salamander felemásan kezdett a RES-ben

metabro - 5 éve

Össze kell hozni valahogy azt a LAN döntőt.

Tegmap este elrajtolt a RES CS:GO első szezonja, az új balkáni versenysorozat. 10 000$-os összdíjazás, 10 csapat, a legjobb négynek pedig LAN döntő. Körmérkőzéses rendszer szerint zajlik a játék, ennek a végén a legjobb két együttes lejut a LAN-ra, a 3-6 helyezett pedig egy rájátszás keretei közt dönti el, ki lesz a másik két utazó Belgrádba. 

Mindhárom magyar bejutó szerepet kapott a tegnap este folyamán, a hivatalos twitch csatornánkon lehetett követni az eseményeket. A jövőben is minden magyar mérkőzést nálunk nézhettek! A Salamander kezdett a BlueJays ellen Trainen, a szerbek 16:8-ra, könnyen verték a mieinket. Ezek után a Budapest Five mérkőzése következett volna, azonban a Skade nem jelent meg, mert más versenyen játszottak éppen, így ez egy defwin és ingyen 3 pont volt a BP5 számára.

Újra a Salamander következett, az immáron jelen levő Skade volt az ellenfelük. Remekül játszottak a miein, 15:7-es vezetésnél azonban valami elromlott a csapatban, az ellenfél visszahozta döntetlenre. Coolioo mutatott egy szép nindzsát:

Majd következett a nap zárása magyar részről, a GAMERZONE csapott össze a Fantastic-kal, sima három pont volt ez torzsiék számára. Hatalmas 1v2-őt hozott kory, amikor a füstöt áttolva lepte meg, majd fejelte le mindkét ellenfelét: 

Jelenleg tehát így áll a liga:

 

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva