Fortnite

Ingyenes “Minty Pickaxe” kódok: Tényleg csákány jár értük?

metabro - 5 éve

Nem ilyen egyszerű a dolog.

A különböző külföldi és magyar közösségi oldalakon rekord sebességgel kezdett el terjedni, több, az Epic oldalán sikeresen beváltható kódról, hogy ingyen csákánnyal jutalmazza meg felhasználóját november első hetében. 

Általában a fenti kódok valamelyikével találkoztunk. Van egy rossz hírűnk, ha a "Random Loot" feliratot láttad a sikeres beaktiváláskor, akkor jó esetben maximum egy ingyenes (pl. Batman) játékot fogsz kapni. Több dolog is gyanús lehetett volna már az aktiváláskor.

  • A kódokat nem is tudjuk aktiválni a Fortnite dedikált redeem oldalán, hanem az Epic Account külön felületén kell megtennünk.
  • A kódokat több személy is beaktiválhatja, míg az igazi "Minty" csákánynál a kód azonnal érvénytelen lesz az első aktiválás után, ahogy a kártyája hátulján írja is a szöveg.

Minty csákány

A csákány valóban létezik, a Candy Axe kicsit felturbózott változata. Fortnite tárgyak/V-bucks kártyák vásárlása után jár ajándékként a kijelölt boltokban, pár országban. (-UK, US, Franciaország, Németország első körben-). A valódi megjelenési dátuma feltehetőleg november 6. 

Most akkor nem kapok csákányt?!

Nagy eséllyel nem. Ezt legkönnyebben az Epic Payment History oldalán tudod leellenőrizni. A Payment History gombot lenyitva, a Code Redemption History-ra kell átállítanunk a listát, hogy lássuk mit is aktiváltunk be eddig a fiókunkra.

A neten terjedő ingyenes kódoknál a Random Reward feliratot látjuk. Nekem sikerült lecsapnom egy eredeti Minty pickaxe kódra idő előtt Twitteren (texasi GameStopból származó példány), a History alatt is valóban a "Minty" felirat virít. Ha neked nem szerepel ott ez a szöveg, akkor sajnos nem érdemes várnod a novembert, nem fogsz kapni semmit.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva