Hearthstone

Bővült a tier 1, a Rogue népszerűsége sokat nőtt – Íme a heti meta jelentés!

ujsagiro - 5 éve Címkék: hearthstone, Meta,

Lássuk a heti metát!

Újabb hét telt el átmeneti metánkban, alapvetően csak kicsit változik ilyenkor az erősorrend, de azért nézzük meg a hét alakulását!

A legnépszerűbb paklik

A Shaman népszerűsége kivételesen nem nőtt, a Rogue-é azonban majdnem 2 százalékkal emelkedett. Paklik terén a legtöbbet játszott a Quest Shaman (bő 18 százalékával elképesztő magasságokban), utána óriási leszakadással az Aggro Shaman jön, majd a Temp Rogue az, mely nagyot ment ezen a héten.

A legjobb paklik

Kisebb változás történt múlt héthez képest: az Aggro Shaman immáron a legerősebb pakli is, nem csak a legnépszerűbb 53.55%-os győzelmi rátájával. Azt követi a Highlander Hunter 53.37%-kal, majd a harmadik helyen áll az Aggro Rogue 52.62%-kal. A Tempo Rogue-Quest Shaman-Highlander Paladin-Murloc Shaman négyes fért még be a legmagasabb tierbe.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Végezetül jöjjenek a matchupok, melyeknél most a tier 1-be visszaférkőző Highlander Paladint néztük meg: két elég rossz matchupja van, a Tempo Rogue legyorsulja, a Resurrect Priest nagy lényei ellen pedig nem tud mit tenni hosszútávon, gyorsnan meg nem zárja le a játékot – tekintve, hogy ez a két deck elég népszerű, nem valószínű, hogy trónfosztás lesz egyhamar, legalábbis nem ezen koncepció részéről.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva