League of Legends

Sneaky újonnan macskaként sokkol – Megosztotta követőivel a “Pretty Kitty Sneaky” jelmezét


Érdekes irányba indult a híres lövész profi karrierje...

Érdekes profi karrierrel rendelkezik az amerikai ADC, Zach “Sneaky” Scuderi. Már csak azért is, mert az elmúlt időszakban a legtöbbször nem azzal magasodott ki játékostársai közül, mert annyira fantasztikus játékos, hanem azért, mert előszeretettel öltözik női karaktereknek.

Arról már többször beszéltünk, hogy mindez a japán “trap” kultúrából (nem összekeverendő a zenével!) indult és amiatt is sikeres. A trap lényegében egy férfi karakter az animékben, aki egyébként teljes mértékben lánynak néz ki, még a hangja is stimmel sokszor, viszont papíron és ugye a történetben, mégis a fiúk oldalára sorolandó.

Sneaky tehát mostanában érdekes körökben mozog, viszont a ténykedései egyértelműen azt mutatják, hogy rajongói imádják ezeket a megkérdőjelezhető cosplayeket, ugyanis folyamatosan újabbnál-újabb őrületekkel rukkol elő.

Most “Pretty Kitty Sneaky”-nek öltözött, ami egy fekete macska kesztyű, egy fehér-fekete, a mellvonalnál kivágott ruha, cica fülek, hosszú, ezüstös paróka, valamint egy nyakörv kombinációjának eredménye!

 

Ezt a jelmezt viselte egyébként Sneaky a Riot Games hivatalos április elsejei videójában, ahol összeeresztették az Idézők Szurdokában a macskák és a kutyák legjobb ötösét, annak érdekében, hogy kiderüljön, melyik állatfaj a jobb a League of Legends-ben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva