Counter Strike

Magyar rangadó: Úthenger módjára gázolt át a GAMERZONE a BP5-on!


A kékeknek megint nem jött össze a győzelem.

A RES CS:GO első szezonjában találkoztak a csapatok, a svájci rendszernek köszönhetően. Az összecsapás előtt került ki egy rókás kép a Budapest Five közösségi médiás felületeire, a mérkőzésen pedig már DeadFox játszott Kreaz helyett. Egyelőre semmit nem árultak el arról, hogy ez csupán egy egyszeri alkalom volna, vagy éppen tesztelik az egyetlen magyar Major jártast. Amint bármilyen fejlemény lesz az ügyben, biztosan olvashatjátok nálunk!

A pálya Inferno volt, igen szorosan indult a meccs, bár a GAMERZONE a második körben lehozott egy 2v5-ös szituációt. A továbbiakban egyszerűen sehogy nem jött össze a játék a BP5-nek, végül 4:11-re bukták a félidőt, a térfélcsere után pedig kört sem tudtak hozni.

Megkérdeztem hussaR-t a meccs után, hogy foglalja össze, miért nyertek:

“Igazából aimban voltunk szerintem jobbak, most semmi extrát nem csináltunk” – majd hozzátette: “Én arra várok, hogy egy szponzor végre megtaláljon minket, és adjanak fizetést. Amennyiben ez nem fog megtörténni, én nem fogok rendesen csézni, és nem is fogom folytatni a fiúkkal, mert ők praccolni akarnak, én meg így nem.”

Volt még két magyar vonatkozású mérkőzés, sajnos egyik sem örömhír. A Salamander 9:16-ra kapott ki a Radnickitől, a GAMERZONE pedig 5:16-ra az ex-BlueJays-től. Jelenleg így áll a bajnokság, mindhárom magyar csapatnak van esélye bejutni a playoffba, de egyből a LAN döntőre jutni nagyon nehéz lesz:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva