Akciók

Akciófigyelő: Középkategóriás videókártyák brutálisan jó árakon!


Ezúttal két jó vételt hoztunk, amit érdemes lehet megfontolni!

Az utóbbi időben nem történt túl sok dolog a középkategóriás videókártyák piacon, sem az AMD, sem pedig az Nvidia nem verte még fel az állóvizet. Most viszont ismét érdemes lecsapni az RX 570/580-as kártyák valamelyikére, ugyanis elég jó áron juthatunk ismét hozzájuk.

AMD RX 570 4GB

49 990 Ft 

Az emagot nem igazán kedveljük, hiszen a Black Friday alkalmával is szerettek csalni az árakkal és ez most sincs másképp, ugyanis 107 ezer forintos korábbi árat említenek, pedig 60 ezerért kínálják akció nélkül. Teljesen szükségtelen ez a trükközés, mert a 60 ezres árat is simán megéri az árát, de a 10 ezer forintos árlevágással rögtön best buy minősítést kap.

AMD RX 570 ITX

49 790 Ft

Aki szeretne több, mint 30 ezer forint értékű játékot a kártya mellé és nem zavarja az nyugodtan választhatja az ITX modellt is. Ez bár némileg gyengébb hűtéssel rendelkezik, ettől függetlenül kisebb helyen elfér és a játékok bőven kárpótolnak.  A Resident Evil 2, Devil May Cry 5 és a The Division 2 játékok közül választhatunk ki két nekünk tetsző játékot, vagy adott esetben el is adhatjuk őket.

Megéri AMD-t venni vagy csak az Nvidia?

Sokan óvakodnak az AMD-től, pedig felesleges. Ha új kártyáról van szó egyáltalán nem kell félni, hiszen bármi probléma van a garancia ideje alatt, akkor azt cserélik. Érdemes megnézni a független teszteket, azok alapján könnyen be lehet határolni, hogy melyik Nvidia kártyával van egy szinten az általunk kiszemelt AMD variáns.

Íme egy független teszt / Forrás: Techpowerup.com

A fentebbi grafikonon is jól látszik, hogy az Nvidia GTX 1060 3 GB-os verziójával van egy szinten az RX 570. Ennek ellenére az Nvidia csupán a GTX 1050-esét adja ennyiért, amire az AMD jókorát ráver, hiszen kétszer olyan erős.  Mindig érdemes pártatlanul vizsgálni a kártyákat, hiszen a márkahűség miatt gyakran elég sokat kell fizetnünk, legyegyünk AMD-sek vagy Nvidiások.

Ezt olvastad már?

Gyerekmolesztálás miatt tartóztatták le a Hi-Rez Stúdió alkalmazottját, aki a Twitch-en szedte áldozatát

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva