Counter Strike

GG WP! Aaron bejutott a világ legjobbjai közé, kvalifikált az FPL-be!


Történelmet írt a Salamander játékosa.

Aaron az első magyar, aki az FPL-C-ből jutott be a profik ligájába. Minden hónapban az FPL-C legjobb játékosa kap erre lehetőséget, 183 player közül ő bizonyult a legjobbnak. Korábban DeadFox és Flash kaptak meghívást, ám őket később inaktivitásért kirakták.

Hatalmas lehetőség ez most a Salamander játékosának, olyan nevekkel játszhat együtt, mint Niko, dev1ce, esetleg S1mple. A bejutás mellett nyert még 1250 dollárt is, ami szintén nem rossz pénz. Azt ígérte, pörgeti majd a streameket, ezen a csatin találhatjátok meg! Bejutni sem volt egyszerű, ottmaradni sem gyerekjáték. Megkérdeztük, hogyan készült fel, milyen volt az út a győzelemig:

“Egyre inkább úgy néz ki, hogy én leszek a befutó FPL-C-be, amivel nyerek 1250 dollárt és a legfontosabbat, hogy játszhatok a világ legjobbjai (s1mple, device, zywoo) között és tapasztalatot szerezhetek. Szeretnék élni a lehetőséggel és fogok is, ami azt jelenti ,hogy mindent bele fogok tenni azért, hogy akár felfigyeljenek rám és későbbiekben képviselhessem Magyarországot egy nagy versenyen.

Amikor elkezdtem ezt a novemberi szezont, nem gondoltam volna rá, hogy lesz esélyem feljutni, de ahogy teltek a napok egyre inkább éreztem, hogy van esélyem és 100%-ot oda kell tennem. Az első pár hétben vezettem a tabellát, utána viszont volt egy görögországi kiruccanásunk a Salamanderrel, ami elvett 4 napot tőlem, de ennek ellenére is amikor hazaértem 200 pontos hátránnyal, éreztem, hogy van még esély!

A legnehezebb megmérettetés a mentális dolgok voltak ebben a hónapban, hiszen van amikor gyengén teljesít az ember és már az 5.-et veszti el zsinórban, de van az a véglet amikor embertelenül fejelek és a mellém beválasztott társaim elveszítik a meccset. Különösebben nem gyakoroltam egyénileg ezekre a meccsekre, napi max. fél óra botozás és ami visszahozta a régi Áron-t az a 2017-es FPL-c config megspékelve s1mple célkeresztjével. Nagyon boldog vagyok, hogy egyedüli magyarként bent lehetek a világ talán legerősebb ligájában és fejlődhetek a példaképeimmel.”

– mesélt a novemberi szezonról. Ha többre vagytok kíváncsiak a kalandjaira, érdemes bekövetni Twitteren! Sok sikert és szerencsét kívánunk az FPL-hez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva