Counter Strike

Csak a Budapest Five maradt versenyben a LAN döntőért, ma jön a sorsdöntő meccs!


Kemény menet lesz, de a győzelem kell a legjobb 4-hez!

A tegnapi nap lezárult a RES CS:GO Season 1 csoportköre, ahol a 2-szeres körmérkőzéses rendszer után a következő eredmény született:

A Salamander és a GAMERZONE nem jutott be a rájátszásba, viszont esélyt kapnak a következő szezonra. Érdekesség, a Salamander és a GAMERZONE kaptak meghívót a ligába, a BP5 a nyílt kvalifikációról érkezett.

A Budapest Five viszont simán bejutott a rájátszásba, kicsit több szerencsével egyenesen a LAN döntőre utazhatott volna. Jobban örülnénk annak, ha simán csak a legjobb négy csapat jutna le az eventre, és egyenesen biztosítva lenne a spot. Így viszont még az ötödik helyezettel, azaz a Nexus-szal száll majd harcba egy BO3 keretei közt a (részben) magyar különítmény. A legutóbbi találkozón a mieink 16:4-re verték a románokat Trainen, azelőtt viszont 14:16-ra kaptak ki gabessonék, közel két hónapja. A meccset a metabro hivatalos twitch csatornáján közvetítjüka műsor 17:00-tól indul a másik összecsapással, a Budapest Five mérkőzése azonban csak 20:00-kor kezdődik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva