Counter Strike

Hajszálnyival maradt le a BP5 a LAN döntőről, lecsapott a magyar átok


A női kézilabda világbajnokságról mintázhatták a meccset.

Tegnap este játszották a RES CSGO Season 1 playoffját, ahol a BP5 a román Nexus-szal találkozott. A tét nem volt kevesebb, mint a belgrádi LAN döntőre jutás, amivel 1000$-t is nyer az adott csapat. Első pályának Infernóra utaztunk, a románok választották. A félidőt 9:6-ra megnyerték a mieink, ám a térfélcsere utáni helyzet az ellenfélnek kedvezett, végül 16:14-re nyert a Nexus. Következett Mirage, a Budapest Five választása. Az első félidőt 8:7-re nyerte a BP5, viszont utána elhúzott a Nexus, csak gabesson óriási clutch-ának köszönhető, hogy nem 13:9-re ment az ellenfél. Ez a kör megtörte annyira őket, hogy 13:16-ra el is bukják a pályát, így jöhetett a decider, a mindent eldöntő Train.

A vonatos pályán az első pár kör a Nexus zsebében landolt, utána viszont nagyon könnyen zárkóztak a mieink, 10:5-ös félidőt hoztak, majd 12:5-re húztak el. Innen következett a rémálom minden Budapest Five szurkoló számára, amikor egy már szinte megnyert mérkőzést buktak el a srácok. A végsőkig kitartottak, de 16:14-re végül a románok győztek, sajnos van ilyen. Számokban senkire sem lehet panasz, ellenben fleav kiemelkedően lövöldözött az este folyamán.

hltv.org

Gratulálunk a csapatnak, derekasan helytálltak, sajnos a vége nem jött össze. Bízzunk benne, hogy minél hamarabb megmutathatják tehetségüket egy külföldi LAN-on!

Ezt olvastad már?

Hivatalos a Salamander új lineupja, egyből a legjobb 32 közé jutottak a Katowice kvalin!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva