Counter Strike

A 10 legtehetségesebb CS:GO játékos, aki nincsen reflektorfényben


Hétről hétre számos olyan játékost látunk játszani, aki fiatal, és nagy jövő előtt áll. Brollan, frozen, ropz, sergej, ZywOo, és még sorolhatnánk. De mi van azokkal, akik hozzájuk hasonló statisztikákat produkálnak, még sincsenek előtérben?

Az alábbiakban felsorolunk 10+1 olyan játékost, aki:

  • 20 évnél fiatalabb,
  • TOP 30-on kívüli csapatban játszik,
  • statisztikáival felhívta magára a figyelmet.

A listát – amelyen kizárólag az idei statok láthatóak – sh1ro, a Gambit Youngsters játékosa kezdi. A 18 éves orosz, pályafutása során 36 olyan eventen (LAN-on, ligán, kvalifikáción) vett részt, ami HLTV-n is fel volt tüntetve, és ezek közül csak három során nem érte el az 1.00-es ratinget.

AWP-vel és rifle-el egyaránt kiválóan bánik, 60%-ban hozza az 1v1-ket, de összeszedett már 39 1v2-t is. Utóbbiból minden öt meccsre jut egy, míg ez az arány a clutch-király Xyp9x-nél is ,,csak” nyolc meccsenként egy.

A második helyen Jamppi szerepel, akit a CS:GO-ban nemrég debütáló OG is szeretett volna megkaparintani, de végül potenciális VAC banos account gyanújára hivatkozva elálltak az üzlettől, és helyette mantuu-t szerződtették. A finnt a pletykák miatt azóta jelenlegi csapata, az SJ Gaming is padra tette.

Óriási dotás név szállt be a CS:GO-ba, egész jó csapatot raktak össze!

A listáról kilóg az ötödik helyen álló TenZ, aki annak a Cloud9-nak a játékosa, amely tavaly még Majort nyert. Persze ez így csalóka, hiszen a C9 azóta számtalan változtatáson ment keresztül, és december hatodika óta csapata sincs. Az org kötelékébe jelenleg csak a coach, JamezIRL, illetve két inaktív játékos, mixwell és TenZ tartozik, így nem lennék meglepve, ha a közeljövőben lecsapna rá egy másik team.

Ígértem egy plusz játékost is, aki nem más, mint torzsi! Ha már Southwind listájára nem fért fel magyar játékos, akkor legalább a cikkben szerepeljen egy, ráadásul nem is érdemtelenül, hiszen torzsi is teljesíti mindhárom követelményt.

Kiválóan forgatja az AWP-t, embertelen reflexei vannak, jól clutchol, és még csak 17 éves.

Korábbi VAC banja miatt többen is megkérdőjelezték, de szeptemberben nemzetközi szinten is sikerült bizonyítania, hiszen a V4-en úgy ért el 1.20-as összesített ratinget, hogy csapata 2 vereséggel búcsúzott. A kétszeres Major-győztesekkel felálló MIBR ellen, három pályán 63 fragig jutott (a megnyert Infernon 26-ig, és 1.57-es ratingig), és fer mögött a mezőny legjobbja lett.

Az akkor még a GAMERZONE színeiben játszó torzsi azóta átkerült a Salamander-hez, ahol minden esélye megvan rá, hogy még inkább felhívja magára a figyelmet. Reméljük így lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva