Counter Strike

ZywOo úgy dominálja az FPL-t, hogy másfél éve inaktív


Elég impozáns mutatók kerültek napvilágra a Vitality játékosa, ZywOo kapcsán, aki az utóbbi időben egyre többször, és egyre nagyobb figyelmet kap. Csapatával nemrég megnyerte az év utolsó nagy megmérettetését, az EPICENTER-t, ráadásul az MVP címet is ő zsebelte be.

Kemény küzdelem után végül a Vitality legyőzte a mousesports csapatát – EPICENTER 2019

A Vitality ezzel – két helyet előrelépve – feljött a világranglista 6. helyére, ZywOo pedig bő fél éven belül ötödször lett egy torna legjobbja. A francia játékos biztosan benne lesz a HLTV év végi TOP 20-as listájában, de a legtöbben (én is) az első néhány hely valamelyikét gondolják reálisnak számára.

Az oldal éppen tegnap közölt egy vele készült interjút, amelyben körbejárják az évet, az eredményeket, a célkitűzéseket – mind csapat, mind egyéni szemszögből. A reflektorfény mostanság tehát gyakran rá helyeződik: legutóbb például az FPL-es (Faceit Pro League) statisztikáit illetően.

A képen láthatjuk az FPL játékosainak mindenkori (egész pontosan 2017-től, a hubok bevezetésétől jegyzett) győzelmi arányát, a killek számát meccsenként, illetve a K/D mutatót. ZywOo mindhárom listát vezeti, az elsőt nem is kicsit. Ebből rögtön kitűnik, hogy nem csak egyénileg jó, de kiváló csapatjátékos is, továbbá a killek mellett elég komoly Impact ratinggel rendelkezik. A ligát legutóbb 2018 júliusában nyerte meg, ezt követően még októberben volt egy hetedik helye, de mióta bepickelte a Vitality, inkább a csapatozásra fókuszál.

Ennek ellenére a listákat továbbra is vezeti, ami jól mutatja, hogy aktívabb korszakában nem sok esélye volt a többieknek az első hely elhoppolására. ZywOo pedig azóta sokszorosan bebizonyította, hogy nem csak FPL-ben, de elsőrangú eventeken is halálos fenyegetés. Kiváncsian várjuk, hogy a HLTV melyik helyet szánja neki!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva