Counter Strike

Két brazil szervezet is megválik CS:GO csapatától


A Keyd Stars nyitott a CS:GO csapatát érintő ajánlatokra – derül ki SHOOWTiME Twitter-bejegyzéséből. Az egykori Luminosity játékos azt vallja: a vezetőség megadta az engedélyt, hogy új szervezet után kutassanak, de ő személy szerint akár egy cserében is benne van – transfer deal keretein belül.

A Keyd – két év kihagyás után – júniusban tért vissza a scenebe, az akkori Inflames rosterének leigazolásával. A többek között zqkS nevével fémjelzett csapat harmadik helyen zárt a Brasileirão során, ám az évet egy utolsó hellyel zárták a kínai NEST Pro-n, miután a BTRG és a TYLOO ellen is alulmaradtak.

A bejelentés néhány nappal az után jött, hogy egy másik brazil szervezet, az INTZ csapata is közölte: új otthon után nézelődnek. A világranglista 33. helyén álló INTZ jól zárta az évet, hiszen kvalifikálták magukat az ESL Pro League 11-re, és elődöntőig jutottak az ESEA MDL Global Challenge küzdelmei során, ahol csak a későbbi győztes forZe-tól kaptak ki.

A csapat ott lesz az IEM Katowice észak-amerikai zárt kvalifikációján, január végén pedig utaznak Brazíliába, a WESG nemzeti döntőjére.

A két szervezet helyzete közötti legfőbb különbség, hogy míg a Keyd játékosai 2020 végéig szerződve vannak, addig az INTZ-et sürgeti az idő, hiszen yeL csapatának kontraktja hamarosan lejár.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva