Gaming

Borzasztó játékokból 2019-ben sem volt hiány!


Vannak játékipari balesetek, amiket jobb messziről elkerülni.

Mint minden iparágban, úgy a játékkiadók és fejlesztőcsapatok világában is előfordulnak olyan esetek, amikor egy-egy alkotás gyakorlatilag teljesen félremegy, miközben magára is haragít jó pár játékost. A gameranx csapata most össze is szedte, hogy idén mik voltak azok a címek, amiknek vagy egyáltalán nem kellett volna megjelenniük, vagy legalább nem ennyire botrányos formában.

1.) Contra Rogue Corps

A szebb napokat is látott széria sajnos egy igencsak félresikerült folytatást kapott 2019-ben, amibe a fejlesztőknek sikerült a lehető legtöbb idegesítő dolgot belepakolni. Így kerültek bele használattól túlmelegedő fegyverek, játékteret szinte teljesen kitakaró kameranézet és alapjaiban elhibázott fegyverkoncepciók, amik nem csak bosszantóak, hanem egész egyszerűen idegenek a franchise-tól.

2.) Narcos: Rise of the Cartels

Különösen fáj a szívünk emiatt a játék miatt, hiszen az alapjául szolgáló Netflix sorozat szinte minden pillanatát imádtuk. A Rise of the Cartels viszont egyáltalán nem volt képes hasonló minőségi szintet megütni, ugyanis a rá vetemedő játékosokat olyan idegesítő dolgokkal bosszantotta, mint a borzasztóan unalmas harcrendszer, az eléggé gyermeteg mesterséges intelligencia, vagy éppen a karakterek körülményes menedzselhetősége.

3.) Ghost Recon Breakpoint

Amennyire vártuk a Ghost Recon új részét, akkora pofára esés lett a vége az egésznek, pedig mostanság már kezdtük azt hinni, hogy minőség terén lehet bízni a Ubisoftban. A Tom Clancy nevével fémjelzett játék gyakorlatilag olyan, mint ha egy végtelenül vérszegény és ebből fakadóan borzasztó unalmas Far Cry mode lenne, ami annak ellenére is igaz, hogy az előző résznek számító Wildlands-et nagyon tudtuk szeretni. Reméljük, a folytatás lényegesen jobb lesz ennél!

4.) Mario Kart Tour

A Nintendo vízvezeték-szerelőjében eddig még nemigen kellett csalódnunk, de most sikerült egy hatalmasat perecelnie a mobilpiacon. Az irányítás a többi versenyjátékhoz képest harmatos, a megjelenéskor többjátékos mód nem volt benne és egy olyan előfizetéses modellt akartak ránk erőltetni, amit valójában jobb messziről elkerülni.

5.) WWE 2K20

Számunkra a 2K Games hozta össze az év egyértelmű játékkatasztrófáját, aminek nagyítóval is nehéz meglátni a szerethető elemeit. Lényegében egy összecsapott, hanyagul kezelt fércmunkának tűnik az egész, ami valami olyan elképesztő bugokat képes produkálni, amik egyszerre tudnak megnevettetni és elborzasztani. Több ilyenből nem kérünk, köszönjük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva