Counter Strike

Mosolyok és könnyek – a CS:GO 2019-es éve, képekben


A HLTV fotósai idén sem tétlenkedtek, és mivel történésből nem volt hiány, az év során számtalan zseniális pillanatot sikerült megörökíteniük. A legjobbakból szemezgettünk.

Az IEM Katowice trófeáját pasha hozta be – könnyek között.
A trófeát pedig az Astralis emelhette magasba, miután 2-0-ra legyőzték az ENCE csapatát.
Gla1ve és az ikonikus öröm. Sokszor emelhette a kezét, győzelmekből nem volt hiány. Ez a kép São Paulóban készült, ahol egy BLAST-állomás trófeáját sikerült elhódítaniuk.
A Liquid csapata, amely zsinórban négy nagy eventet nyerve, rekord időn belül, 63 nap alatt behúzta az Intel Grand Slam második szezonját.
A CS történetének legnagyobb legendái közé tartozó NEO és f0rest fog kezet, egy DreamHack Masters Dallas mérkőzés után. A kritikusok egybehangzóan az 1.6-os verzió két legjobbjának tartják őket.
GeT_RiGhT egy meccs utáni interjút követően könnyekben tör ki, mikor a jövőjéről esik szó. Utolsó mérkőzésére a budapesti V4-en került sor.
JW vigasztalja Brollant, miután a fnatic – története során először – kiesett egy Major csoportkörében.
Zeus hosszasan a nézőtérre néz, miután lejátszotta karrierje utolsó profi mérkőzését. A berlini nagyversenyen a Na’Vi a negyeddöntőben esett ki, az NRG ellenében.
FalleN és zews hergeli a közönséget az IEM Chicago során, az ENCE elleni elődöntőt megelőzően. Coldzera kiválása miatt egy időre kénytelen volt a coach beállni ötödiknek.
A Kovac-unokatestvérek ölelkeznek a berlini Major-ön, miután NiKo és a FaZe alulmaradt a huNter nevével fémjelzett CR4ZY-vel szemben.
A NiP 0-3-mal búcsúzott Berlintől, itt éppen f0rest-et láthatjuk a 3. mérkőzés 2. pályája előtt. A North itt már 1-0-ra vezetett a BO3-as találkozón, s végül 2-0-ra be is húzták a svédek elleni meccset.
Karrigan ordít a dán közönség felé, azt követően, hogy a mouz kétszer is felállt az Astralis elleni ESL Pro League elődöntőben. Csapata végül a döntőt is megnyerte: 3-0-ra győztek a fnatic ellen.
Az év egyik legfontosabb eseményének, a cikkünkben is többször említett StarLadder Major Berlinnek helyet adó Mercedes-Benz Arena.

A teljes összeállítás megtekinthető ITT.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva