Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – Ethan (20.)


A HLTV 2019-es ranglistáját az Evil Geniuses játékosa, Ethan nyitja meg, aki ezáltal éppen befért a TOP20-ba. Csapata csak kétszer jutott nagyobb verseny döntőjébe, de mindkettőt megnyerte, illetve számtalan elődöntős/negyeddöntős helyezéssel, az EG egy nagyon konzisztens teamnek számított az év során.

A csapat csúcsteljesítménye a névváltás (NRG->EG) idejére tehető, amikor elődöntőig jutottak a Berlin Major során, illetve megnyerték a StarSeries S8 és ESL One New York tornákat. Ezen eredményeknek köszönhetően két hét erejéig még a világranglista első helyét is megkaparintották (az évet az ötödik helyen zárták).

A két tornagyőzelemből Ethan is alaposan kivette a részét: New York-ban 1.13-as, a StarSeries-en 1.24-es ratinget hozott össze. Utóbbin ráadásul őt választották a legértékesebb játékosnak (MVP), mely címet karrierje során először zsebelhette be. Az egyéni statisztikák közül kiemelendő a 67 darab clutch, közte hét 1v3, és egy 1v4. 

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy csapata játszotta a második legtöbb meccset az év során, de ezt az érdemet senki se veszi el Ethan-től, aki a világ egyik legjobb csapatának is a húzóembere tudott lenni. Ráadásul márciusban csak 20 éves lesz, így még mindig rengeteg ideje van fejlődni.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva