Counter Strike

Új év, új BIG – három változás a német CS:GO csapatnál


A BIG alaposan megreformált csapattal vág neki a 2020-as esztendőnek, miután a csapat döntéshozó nem voltak elégedettek az eddig eredményekkel.

A szervezet leigazolta a világranglista 28. helyén álló Sprout két játékosát, így k1to és syrsoN mától a BIG csapatát erősítik. Mindketten 19 hónap után hagyják ott a Sproutot, és új csapatuknál újra összekerülnek a korábbi edzőjükkel, tow b-vel. A két német játékos neve már korábban is felmerült a BIG-nél, de eredetileg úgy volt, hogy XANTARES és smooya helyére érkeznek, ezáltal egy full német rostert kreálva.

Smooya végül tényleg kikerült, de a másik távozó nex lett, így a török egyelőre marad a helyén.

Nex három éve, azaz a csapat megalakulása óta tag volt, de a tavalyi évben sok problémát okozott neki a csuklója, ami miatt sokszor beugróra szorultak. Smooya 2018 áprilisában csatlakozott a BIG-hez, de az elmúlt időben nem tudta azt a szintet hozni, mint korábban, ráadásul az év felét a padon töltötte.

A coach továbbra is tow b marad, de a Head of CS:GO pozíciót LEGIJA helyett gob b fogja betölteni, aki augusztusi visszavonulása után most először tölt be komolyabb szerepet egy csapatnál.

A BIG – amely smooya szerződését felbontotta – jelenleg így néz ki:

Germany Johannes tabseN Wodarz
Germany Tizian tiziaN Feldbusch
Turkey Ismailcan XANTARES Dörtkardeş
Germany Florian syrsoN Rische
Germany Nils k1to Gruhne

Germany Tobias tow b Herberhold (coach)
Germany Fatih gob b Dayik (Head of CS:GO)
Germany Johannes nex Maget (inaktív)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva