Counter Strike

Sose gondoltuk volna, hogy a CS:GO megdönti ezt a rekordot!


Olyan játékosszámot produkált a Valve játéka, amit minden kiadó és fejlesztőcsapat megirigyelne.

Egészen durva belegondolni, hogy több mint 7 éve kaptuk meg a Counter-Strike: Global Offensive első verzióját, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ráadásul 2019 decemberében még a saját rekordját is képes volt megdönteni, hiszen volt olyan időszak, amikor egyszerre 760 ezer játékosnál is többen játszottak a Valve lövöldéjével.

A legszebb CS:GO pillanatok 2019-ből!

Ez az elképesztő szám nyilván nem csak annak tudható be, hogy az év utolsó napjában mindenkinek sokkal több ideje van a játékra, hanem annak is, hogy számtalan nagyszabású és emlékezetes esport versenyt szurkolhattunk végig a monitor előtt. Utoljára ilyen kiugró teljesítményre 2017 januárjában volt képes a CS:GO, amikor is több mint 814 ezren ragadtak egeret és billentyűzetet.

Ha pedig végignézzük a játék SteamCharts statisztikáját, abból kiderül, hogy 2019-ben sikerült nagyon jó évet zárnia, hiszen átlagosan mindvégig 400 ezer körüli játékosszámot hozott össze. Ezek után már csak reménykedni tudunk abban, hogy 2020-ban is ennyi örömöt fog okozni nekünk korunk egyik legnépszerűbb FPS játéka.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva