Counter Strike

A legjobb CS:GO játékosok 2019-ben – dupreeh (16.)


A HLTV listájának első igazi nagykutyája: a négyszeres Major-győztes dupreeh. Az Astralis játékosa immáron hatodik alkalommal került be a TOP20-ba, ahonnan egyedül 2016-ban hiányzott. Személyében egy újabb megingathatatlan játékost köszönthetünk, csapatának egyik szilárd pontját.

Tavalyelőtt minden Astralis-játékos felkerült a HLTV ranglistájára, és erre 2019-et illetően is elég nagy az esély. A csapat megnyerte a két Majort, ezenkívül még hat eventen döntőztek, melyből négyet be is húztak. A sikerekből mindenki kivette a részét, és csak statisztika-mágusként mondhatjuk azt, hogy talán gla1ve kimaradhat. Erre nagyjából két héten belül fény derül, úgyhogy hagyjuk a latolgatást másra, vegyük szemügyre dupreeh esztendejét.

2018-ban a csapat minden tagja bekerült a TOP20-ba.

2019-ben tizenhat LAN-on játszott az Astralis, dupreeh pedig csak háromszor nem érte el az 1.00-es ratinget. A statisztikák szerint a december közepén megrendezésre kerülő, bahreini BLAST Global Final során volt a legjobb, ott 1.27-es ratinget, és 82.8-as ADR-t hozott össze. A dán csapatnak ez volt az évben az utolsó eventje, amit így dupreeh a tornagyőzelem mellett egy MVP-címmel is megkoronázott.

A berlini Major döntőjében az AVANGAR-t győzték le, a képen a meccs utáni ünneplés látható.

A 26 éves játékosnak az MVP mellett összejött még öt EVP is, így a csapatsikerek mellett egyénileg sem panaszkodhatott. Bár KRIMZ-hez (17. hely) hasonlóan ő is egy all-round játékos, és leginkább kiegyensúlyozott játékáról híres, azért neki is van egy-két mutatója, ami a többi felé emelkedik.

A KAST mutatója 72.5%-ot mutat, azaz a körök közel háromnegyede során teljesül a négy feltétel (kill, assist, survive, traded) közül legalább egy. Az oldal még kiemelte a nagy tornákról összesített K/D mérlegét, ami +290 (2357/2067).

Dupreeh a következőket nyilatkozta, miután a HLTV-től megtudta a helyezését: “Hogy elégedett vagyok -e magammal? Igen is, meg nem is. Örülök, hogy továbbra is ott vagyok a listán, de szerettem volna, ha előrébb kerülök. Persze ezért csak egy embert okolhatok, és az én vagyok. A számok magukért beszélnek. (nevet) Ez egy nagyon kompetitív év volt, benne sok, számomra nem kedvező változtatással.”

“Az AUG-metához sem tudtam alkalmazkodni, és most ugyanígy vagyok az SG-vel. Én a mindig megbízható AK-t szeretem. Ehhez kapcsolódik, hogy az entry-párbajaimat eléggé megnehezítették a távcsöves fegyverek, melyek ellen nehéz volt felvenni a versenyt. Így utólagosan tehát azt is mondhatom, hogy boldog vagyok a listára kerülés miatt, de szerettem volna jobban teljesíteni. Ebben az évben a top 3-ért fogok közdeni, de annak is mindig örülni fogok, ha egyáltalán beférek a top 20-ba, tekintve, hogy mennyi elképesztő játékost kitermelt már a CS:GO.”

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva